icon

Svědění celého těla ve 37. týdnu

saphii
26. kvě 2019

Ahoj, jsem 37tt a uz tak hodinu me silene svedi cele telo ze nemuzu ani usnout. Je to me prvni tehotenstvi, meli jste to tak taky ?? Asi se udrbu do rana :/

garfulka78
26. kvě 2019

@saphii Nechci te strasit, ale muze to byt Cholestaza, coz je neco jako tehotenska zloutenka, neni to vubec dobere pro mimi ( nekdy prestava pracovat placenta), tak si radeji zitra skoc k doktorce. U me se nakonec nepotvrdila, ale silene me svedili dlane, chodidla a pak skoro cele telo. Doktorka me poslala na krev a odpo jsem mela vysledky. Drzim palce at je vse ok.

slunickonanebi
26. kvě 2019

@garfulka78 přesně tak, hned ráno na kontrolu, ideálně nalačno (odběry jaterních testů, žlučových kyselin)

anynka1
26. kvě 2019

@saphii já mám svědění od 6 měsíce byla jsem i v nemocnici ale nic mi nenašli 😔 už ať je po porodu doufám že to zmizí je to šílené 😞 teď jsem v 9 měsíci tak jen počítám dny ať se mi uleví je to tak hrozné sž se mi chce brečet

saphii
autor
27. kvě 2019

Dekuji, jdu dneska na kontrolu do nemocnice tak uvidim co mi tam reknou :/

kepu
27. kvě 2019

@saphii taky jsem se mohla udrbat... Bylo to šílené....ale doktorka by to měla vědět...

verace81
27. kvě 2019

Měla jsem těhotenskou žloutenku ve 2.těhotenství svěděli mě dlaně a nohy vždycky v noci dostala jsem ursosal a za týden mi malou v 39 týdnu vyvolávali. Při 3.těhotenství mi to začalo ve 33.týdnu došla jsem si na krev ale nic nezjistili takže v noci u postele připravený kartáč tím jsem se aspoň nerozdrbala do krve sestřička mi radila ať se mažu olivovým olejem nic mi nepomohlo až v 36týdnu se malá rozhodla přijít na svět, porodem svědění zmizelo.