Svědění celého těla ve 37. týdnu
Ahoj, jsem 37tt a uz tak hodinu me silene svedi cele telo ze nemuzu ani usnout. Je to me prvni tehotenstvi, meli jste to tak taky ?? Asi se udrbu do rana :/
@garfulka78 přesně tak, hned ráno na kontrolu, ideálně nalačno (odběry jaterních testů, žlučových kyselin)
Dekuji, jdu dneska na kontrolu do nemocnice tak uvidim co mi tam reknou :/
Měla jsem těhotenskou žloutenku ve 2.těhotenství svěděli mě dlaně a nohy vždycky v noci dostala jsem ursosal a za týden mi malou v 39 týdnu vyvolávali. Při 3.těhotenství mi to začalo ve 33.týdnu došla jsem si na krev ale nic nezjistili takže v noci u postele připravený kartáč tím jsem se aspoň nerozdrbala do krve sestřička mi radila ať se mažu olivovým olejem nic mi nepomohlo až v 36týdnu se malá rozhodla přijít na svět, porodem svědění zmizelo.

@saphii Nechci te strasit, ale muze to byt Cholestaza, coz je neco jako tehotenska zloutenka, neni to vubec dobere pro mimi ( nekdy prestava pracovat placenta), tak si radeji zitra skoc k doktorce. U me se nakonec nepotvrdila, ale silene me svedili dlane, chodidla a pak skoro cele telo. Doktorka me poslala na krev a odpo jsem mela vysledky. Drzim palce at je vse ok.