icon

Taky jste začaly být po 28tt více unavené?

karlajasmine
6. srp 2015

Já teď sedím v práci a naprosto mi to nemyslí.. fakt se držím, abych neusnula. Moc tomu nepomáhají ty extrémní vedra..
Přitom až do minulého týdne jsem měla energie dost, ale miminko najednou povyrostlo a prostě už bych jenom spala. Naštěstí jdu na mateřskou už v 32tt, tak už jen měsíc..
Jste na tom někdo podobně?

zo_ja
6. srp 2015

Ještě hůř 😉 I bez vedra.
V těch vedrech jsou praštění všichni, i netěhotný singlovky i chlapi. A ano, pokud miminko poskočilo v růstu, e to pochopitelné. Hodně sil, jestli zvládáš ještě chodit do práce, seš dobrá!

gnozka
7. srp 2015

Mame to stejne ..jsem 28 tt a taky chodim do práce ...a usinam !!! Pracuji v lekarne a stalo se mi ze za tarou jsem si podlozila hlavu a vesla pani ...tak to semnou cuklo :D Ale pani na me koukala chapavym pohledem :D

karlajasmine
autor
7. srp 2015

@gnozka Ja nastesti pracuju jenom na telefonech a pres mail v kancelari, ale uz jsem hodnekrat zadala klienty, aby zopakovali, co po me chteji... protoze jsem se pristihla, ze spim a neposloucham je 🙂

gnozka
7. srp 2015

Taky dobry 🙂 Ale ja uz to mam za par 🙂 19.8 uz budu doma a docela se tesim :D

karlajasmine
autor
7. srp 2015

@gnozka Tak to ja az od zacatku zari... ale to uz je taky za chvili no.. musim to jeste vydrzet 🙂

gnozka
8. srp 2015

To ja mela taky jit 9.9 ale vybiram si dovcu ....uz chci byt doma ....

cekatelka2510
10. srp 2015

Já jsem doma od začátku měsíce a můžu říct, že je to katastrofa. Venku tepla a já mám vycházky. Malé už se nelíbilo v práci a mě docela chybí ta aktivita, ale co bych pro ni neudělala. Ale na druhou stranu, v práci jsme měli buď moc teplo nebo ''zimu''. Měli jsme puštěnou klimatizaci na 18° a to jsem se docela bála abych nepodchladla. Ale i tak, vydržela to dlouho prdelka 🙂 na to, že dělám ve fabrice. Za měsíc už nastupuji na MD tak to bude paráda 🙂