icon

Těhotná 39+3 a "kamínek" v prsu. Máte zkušenost?

anna174
3. bře 2025

Ahojky holky jsem 39+3 a ráda bych se zeptala . Vzhledem k tomu že už jsme s toho dost ve stresu a pořád se hlídám tak bych se ráda vypovídala . Před několika dny jsme si nahmatala v pravém.prsu ne bulku ale takový maličký jakoby kamínek , nemůžu se zbavit pocitu že by to mohl být nádor ..manžel mi tvrdí že to mám po celém prsu i v levém . U gynekologa jsem byla a ten.mi tvrdil že to jsou mléčné žlázy . Nemá některá z vás s tím zkušenosti? Mám malé prsa a v těhu je mám o dvě velikosti větší nevím co je teda normální děkuji .

martina1317
3. bře 2025

@anna174 podle me to jsou mlecne zlaty. Jak uz se ti nalevaji prsa a budes kojit. Tak jako jestli kvuli tomu nemuzes spat tak at ti gynekolozka da zadanku na sono prsu, ale nez te objednaji a toto tamto, tak porodis a budes mit jiny starosti a nevim jak to je kdyz se ti pak rozjede laktace…

1pomnenka
3. bře 2025

Tak jsou to mléčné žlázy, když to říká lékař. Věřila bych mu a pokud po kojení bude stejný problém, tak na utz.

sinorina
3. bře 2025

@anna174 zavolejte si v okolí někam, kde dělají ultrazvuk prsu. Pokud se objednáte jako samoplátce a řekněte, že jste těhotná, vezmou vás brzo. Sestra takto volala a vzali ji hned druhý den.

corry21
3. bře 2025

Pokud tě to uklidní, dobrý sonografista v mamacentru prohlidne i zlazu v laktaci a těhotenství. To jen tip že nemusíš čekat až jak dlouho po ukončení kojení, jak se obecně doporucuje (je to lepší, ale prostě jde to i takhle). Ale jinak věřím že pracují jen hormonální změny