Výtok v těhotenství. Je to v pořádku?

31. led 2025

Ahojky, jsem 34 tt a mám takový krémový bílý někdy lehce nažloutlý výtok . Nezapáchá, nesvědí nic jen je ho velké množství a bez vložky nedám ani ránu . Dr má dovolenou tak bych se chtěla zeptat, zda to některá taky neměla a jestli to bylo v pořádku ?

rosalindamelinda
31. led 2025

Ahoj, přijde mi, že je to v pořádku. V těhotenství bývá větší produkce výtoku, bývá to takový hlenovitý výtok, protože děložní čípek musí být vlastně chráněn a tělo obnovuje ten hlen, který ho chrání proti infekci. Ta hlenová zátka se nějak obnovuje. Lehce nažloutlý výtok nevadí, vadil by až ten žlutý/tmavě žlutý, úplně jemně do žluta se to může zbarvovat každému 😉 a taky mám někdy potřebu dát si intimku pro lepší pocit....

cilkat
31. led 2025

Když jsem to probírala se svojí gyndařkou, řekla "no, když nepálí, nesvědí a nezapáchá, prostě jen je, tak je to holt jedna z běžných těhotenských nepříjemností."

titina12
31. led 2025

Já měla nažloutlý a dostala jsem čípky je to cca týden zpět.

platera
31. led 2025

Měla jsem takový krémový bílý po zaschnutí lehce nažloutlý skoro celé těhotenství, vše bylo v pořádku.

sfet
31. led 2025

6 týdnů před porodem to byl masakr. Na pohotovosti mi řekli, že je to běžná věc a není třeba se vzrušovat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru