Železo, můžu ho přestat brát? 32tt
Ahoj holky jsem ted v 32tt. Min.tyden mi dr napsal železo,že mam špatný krevni obraz. Prvni 4 dny dobry. Ale od pátku po každe tobolce se mi po pul hodině ( asi jak se rozpustí kapsle v žaludku) se mi udela strašně zle a letí to ven a pak je mi za se hned dobře.Myslite,že to můžu přestat brát??
@macela34 nechala jsem si napsat Maltofer v kapkách a dobrý. Po tabletkách mi bylo špatně. Železo je důležité a pokud je jeho pokles markantní, tak to nedoženeš žádnou pestřejší stravou ani přírodními produkty. Taky jsem zkoušela 🙂 Ten v kapkách snáším dobře 🙂
Rozhodne ho neprestavej brat. Ja uz ho zobu od 20tt. Mam Tardyferon a davam si ho pred spanim. Muzes si ho nechat zmenit,protoze tech druhu je hodne a ne kazdy sedne. Ja zase zvracela po Gravitalu,vitaminech. Stravou to nedozenes. Udelala jsem na sobe pokus a mesic jsem misto Tardyferonu pila koprivovy caj. Krevni obraz byl hned spatny (a to mam jen slabou anemii),tak jsem zase zacala zobat,

@macela34 Nechala bych si napsat jine. Je více druhu...železo je pro porod dulezite, nepredepisuji ho jen tak 😉