icon

Hledám ženu na náhradní donošení miminka.

flodun
21. říj 2020

Napiste do diskusie ci mate skuaenost uz s NM alebo aj nie a ci ste ochotna pomoct

Strana
z2
j83
3. lis 2020

Před par měsíci jsem četla, ze jediná evropská země, kde je právně matkou bio matka, je Ukrajina. Předpokládám, ze bys našla i nějakou kliniku nebo "agenturu", která ti zajistí/doporučí i NM, kdyby tě tahle varianta zaujala.

veroniquecz
3. lis 2020

@hezz17

@neeva

Díky. Tak to byla ta moje spolubydlící z porodnice 😱

2hanah
3. lis 2020

@hezz17 Ano, to máte pravdu, ale snad úplně bez významu to není, když by si ta odnositelka postavila hlavu a nechtěla dítě "odevzdat", tak třeba pro nějaké soudní řešení a vymáhání je to snad lepší než nic, ale to samozřejmě už jen spekuluju a nikomu to nepřeju. Je mi líto těch ženských, které musí zvažovat každý krok, jak mít díté a nejde jim to přirozeně, ani s pomocí, znám to trápení dobře, švagrová zaplatila za umělá oplodnění asi milion korun - 15 let a 15 transferů embryí a celkem 21krát hormony a příprava k umělému oplodnění, děs, nechápu, jak to vydržela psychicky i fyzicky, nejdřív po hormonech a kortikoidech hrozně přibrala, pak to pracně hubla, rozházená z tolika pokusů i imunita, tak to je pak taky otázka, jestli hledat náhradní matku nebo doufat, že to ženskou zdravotně nezničí, znám i jednu, co si takhle úplně odrovnala játra, teď je v invalidním důchodu, mladá ženská a dítě nemá😔

hezz17
3. lis 2020

@2hanah jo, segra po 4 transferech, dite nema a rikala, ze na dalsi zkouseni uz psychicky nema.

95newmommy2020
3. lis 2020

Ve Zlíně je jediná klinika, která to zprostředkovává. Je ale potřeba takovou ženu najít. Držím palce.

martiina_k
3. lis 2020

Holky, ty náhradní matky to samozřejmě dělají pro peníze (jedině když je to třeba sestra, tak tam je to jiné)... ale ne ve smyslu, že se mi nechce do práce, tka porodím tři děti a jsem zajištěná... ale v tom smyslu, že potřebují zajistit svoje děti. Jsou třeba v dluzích, nebo mají svoje dítě s nějakým handikepem, chlap neplatí apod. a chtějí svým dětem zajistit nějaký důstojnější život. A do rizika nejdou jen ti bio rodiče, ale riziko je i na straně té NM. Co když se mezi tím bio rodiče rozvedou (nebo rozejdou) a jí zůstane dítě, které otec nechce a ta matka (partnerka otce) na něj nemá žádný právní nárok? Zůstane jí cizí dítě, které nechtěla, peníze žádné a co dál? Nebo co když si tím dalším těhotenstvím způsobí nějaké zdravotní problémy? Může ležet dva, tři měsíce hospitalizovaná a co její děti? Už jen kolik hormonů do sebe dostane, málokteré se povede otěhotnět napoprvé. A porodem to nekončí, bere léky na zastavení laktace, má rozbouřené hormony v šesstinedělí a pak ještě dva soudy, jeden o svěření dítěte do péče a druhý ten adopční... Ono to není tak jednoduché si říct - jo, budu NM, dostanu x set tisíc a bude mi fajn.

2hanah
3. lis 2020

@hezz17 Chudina, je to hrozný a pro Vás určitě taky, když jí jako sestra nemůžete nijak pomoci😔 ale představte si, ta moje švagrová byla tak zaťatá a umíněná, že po těch 15-ti letech se jí to vážně povedlo, v červnu se jí narodily dvojčátka, chlapeček a holčička, horší už je, že jí teď bylo 46, ale i tak, tomu už nikdo nevěřil a kousek ode mě bydlí pár, co se taky po 15-ti letech dočkali dvojčátek a další přímo na mé gyndě sestřička, taky už po čtyřicítce, žádnej pokus nevyšel za dlouhé roky a najednou tam "flákli" úplně poslední zamrazené vajíčko - embryo, které jí zbylo a to se chytlo, má dítě, takže naděje fakt umírá až poslední. Blbý je, že člověk na to ale musí mít peníze, jinak má smůlu, moje švagrová žije ve Švýcarsku, takže to platit takovou výplatou u nás v Česku si mohla dovolit. Moc držím ségře pěsti, fakt se musí věřit a hodit do pohody psychika, teda pokud nemají určený problém, proč to nejde.

flodun
autor
5. lis 2020

Zeny dqkujem za nazor a skusenosti je to tazke
Ja poznam zas vela zien co toto presli a ajo NM a aj ako Bio matka zvladli bez problemu.
USA je to uz normqlne v nasich kraji ach tabu ale v CR mozne .takze jqk to zhrniem viem.o zenach coto nerobia len za peniaze .je ich malo ale odmenu si zasluzi kazda ....vacsinou sa na to daju tie co nemaju problem v tehu.ani porod tazky.

eleanora84
5. lis 2020

@flodun moc ti držím palečky, ať vše klapne a máš brzy své vytoužené děťátko u sebe 🍀🍀🍀❤️

mitch_ik
5. lis 2020

Nečetla jsem všechno. Ale nedá mi nereagovat.
Já osobně si obě těhotenství užívala. Několikrát jsem řekla, že bych ráda byla těhotná znovu a znovu, i rodit bych chtěla. Pak bych si miminko nechala měsíc a odložila. Samozřejmě myšleno s humorem, protože mé děti byly uplakaný a bylo to náročný.
Asi bych byla ochotná tohle klidně podstoupit, jenom si neumím představit moment, že porodím a neměla bych nic. V tomhle jsem cíťa. Těžko říct, no ..

loylii
Autor odpověď smazal
flodun
autor
6. lis 2020

@eleanora84 dakujeme🥰🥰🥰

flodun
autor
6. lis 2020

@mitch_ik tak to ti vela zien moze tisko zavidiet lahke tehu aj porod 😄
Napis mi spravu mozeme pokeccat mne nechce nacitat tvoj profil na poslanie😉

hnmam
17. lis 2020

Najde se tu náhradní maminka pro mladý pár? Děkuji za odpověď do zpráv

hnmam
17. lis 2020

Dobrý den . Mladý pár z Příbrami pátrá po náhradní mamince pro nás Děkuji za případné příspěvky a odpovědi 😌

manzelek
Autor odpověď smazal
Strana
z2