icon

Těhu cvičení v Ostravě, kam se dá chodit?

jess20
10. lis 2014

ahoj holky, nevíte některá z Vás kam se dá v ostravě chodit na tehu cvičení. Prosím o rady na netu toho moc není...

lovelylion
10. lis 2014

@jess20 Ahoj. Já chodím už 10 týdnů do Fakultní nemocnice v Porubě. Jsem ve 34 týdnu, tak uvažuju, že půjdu ještě max 3x a bude konec. Chodíme na tzv. Aquanatální přípravu k porodu, jde o 0,5 - 1 hod v bazénu + 1 hodinu asi tělocvična, kde nám ukazuje polohy a dýchání a vysvětluje všechno paní Gabriela Babišová. Její tělocvik je vždycky v neděli od 8:30 - 11 hodin. Stojí to sice 160 Kč na tu neděli, ale je to vážně super. Jsme tam dvě holky, co máme termín porodu v prosinci okolo vánoc, ale další jsou s termínem leden, únor a březen. Vždycky na konci měsíce se udělá i cvičení s tatínkama a to je taky úžasné. Teď to vychází na 30.11.2014. Je to přímo ve fakultce, zepředu jak je poliklinika. Eva

jess20
autor
10. lis 2014

Děkuji za info na to se určitě podívam 🙂

andelka
11. lis 2014

Chodila jsem taky tam na FN ke Gabce. A super. Začínala jsem vždycky kolem 16tt a chodila jsem až do porodu. Je to perfektní, plavání a i cvičení i povídání. Po druhém porodu mi bylo líto že už nebudu chodit 😅