1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Ahojcek holky,
na uvod sa veeeeeeeeelmi ale veeeeeeeli omluvam , ze som nestihla napisat skorej.... 😕 😕 z mnichova po ultr. sme hned isli na slovensko a az teraz sme sa vratili, mali sme taky vyletik....ale celu dobu som na vas myslela, ako ste dopadli, a ako nedockavo cakate....
no na ultr, sliznica 9 mm takze v poho....len vajuchu mam zasa dost...ale k tomu sa nevyjadril, tak dufam ze to nevadi....a v piatok cize 27.4. idem na KET, a od pondelka t.j. 23.4. zavadzam 3x denne 2 tabl. ultorgestanu.... 😝 😝 a mam ho zavadzat ak sa podari ze aj pocas tehotenstva, lebo vytvara nieco co mne chyba? 😖 😖 holky naco to teda je? co mi chyba? viem si tam predstavit zavadzat aj prijemnejsie veci ktore mi tam chybaju 😀 😀 😀 😀 😀
no tak toto je info odo mna a idem si vas docitat, dufam ze tu nebudu ziadne zle spravy a iba dobre.... 😀
@lenka290 ahoj ja chodim do gynfivu a cakam ze mi buduci tyzden zavolaju, ze mame schvalene ivf (uz to bude 5tyzdnou) a dohodneme konzultaciu. Tam sa dozviem postup, kedy zacat stimulaciu a s akymi liekmi a samozrejme budeme preberat aj cennik. Mozem ti potom dat info. Zatial cauko
@pawlla ó néééé, to je tak smutná zpráva 😢 je mi to moc líto!!! proč se tohle děje, že někdo má mimčo, ani ho nechce a ten, kdo si ho ze srdce přeje a už mu svitne světýlko naděje, o něj takto přijde ☹ Drž se, buď silná, na KET ti přeji moc moc štěstí! Nejsi na to sama!
@rory_g uvidíš, ten tvůj jeden jediný bojovníček to nevzdá! až bude u tebe v teplíčku určitě se na 3/4 roku zachumlá do peřinky 😉
@vall83 no ahój, holka, já se o tebe už bála! tak to je super, že už půjdeš na KET!!!hlavně ať se embryjka v pořádku rozmrazí a dorostou a pak šup k tobě do bříška 🙂
@dadenka111 ahoj, budem rada, ked mi potom dáš vedieť, že čo a ako. A ešte sa chcem spýtať, že to máš schválené, myslíš akože to preplatenie? či? Či čo sa vlastne schvaľuje. Naozaj o tomto vôbec nemám šajnu...
@rory_g ahojcek...tak mas jednoho sampiona...nech je moooc silny...no to ty hormony ja si myslim...bud ve mne nejake este zustali ze stimulky predtym...alebo ta progynova co je vraj na sliznicu...neviem a dr. tiez sa nevynadril 😠 ale tiez by ma zajimalo co sa snimi stane ked ostanem tehotna... 😒
Jak jsem sla na ten zakrok tak jedna ze sestrick se me zeptala jestli teda nejsem nakonec rada ze budu mit klid no chapete tooo
@marmina mozno to bude tym polycistyckym vajuchem....ja mam oba poly...a menzes mavam ako rocne obdobia 4x do roka 😉 ked meskali dr. dal vyvolavacku jednu nist druhu a az o dva mesiace sa spustila...ale hovor vzdy ze je dolezite ze sa este spusti...i ked mi aj tri mesiace meska ake spusti...uz mi potom inj. nedaval a vzdy som cakala tak raz za 3 mesiace priblizne... 😢
@pawlla Ahoj moc mně to mrzí,tu bezmoc znám,stalo se mi něco podobného v 11tt a při revizi,jsem si připadala jako nějaka pracovnice z červeného domu,co řeší následek ,prac .úrazu.Snažím se to napsat slušně ale jsou to někdy nelidské Krávy.Omlouvám se...Bud statečná prcek doma to nechápe a potřebuje maminku v pohodě.To tě musí podržet.

@mia75 ahojky děkuji moc jsi zlato 😉