1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@winterska no já si taky myslela že mi to v CARu ukončí, a zrovna jsem byla v blby situaci s prací. Protože smlouvu jsem měla jen do konce dubna. A tak jsem se ptala,kdy můžu do KETu a sestra hned, jestli chci jít rovnou další měsíc do KETu tak mi ani neschopenku ukončovat nebudou... 😵 za což jsem byla ráda, bud si oddálim pracák o 3 roky -když to vyjde 😵 a kdyby ne, tak aspon o nějakej ten měsíc. Protože jak to vidím,tady práci stejně neseženu 😖 prostě musím otěhulet stůj co stůj 😀
no jinak prsa taky necítím, ale řekla bych že břicho se mi začíná ozývat častějc....jsem taky nervéz 😅
@winterska ne neprodloužili, ale aspon mi budou platit nemocenskou a dostanu odstupný, my to měli z organizačních důvodů konec. A tak to beru tak,že je pro je dobrý, že nemusím lítat na pracák atd. ale že si sem doma...no a doufám,že už zůstanu 😀 tady je to tak na houby s prací, každej kouka kolik ti je a jestli máš děti....samoz já do 30 bez dětí.....takže takřka bez šance.
@verry @winterska Tak holky pokud vím.Pokud je smlouva na dobu určitou a vtéto době nastoupíte na PN,nebo těsně po skončení,nevím přesně kolik dnu je ochranná lhuta Tak zaměstnavatel vám platí nemocenskou jen ty dny kdy jste v zaměstnaneckém poměru a pak tuším po 16dnech přebere PN sociálka a platí procenta ze základu a stát za vás po dobu trváni PN platí zdrav.pojištění.Pokud se ochranná doba prošvihne,nebo skončí PN,zanikají veškeré nároky.Musíte se nahlásit na příslušný UP a nemocenská se v těhu nedáva,ale dostanete potvrzení od lékaře,že nejste schopna nastupu do zaměstnáni se zdravotních duvodu a to se dokladuje každý měsíc,že tento stav trvá až do porodu a nástupu na RD Po dobu 5měsícu pobíráte podporu 2měsíce 60%2měsíce50% a 1měsíc45% z pruměru od zaměstnavatele.. 😅 Řešila jsem to u 1pokusu IVF.Nakonec mám jinou smlouvu na DPČ a tam nemáte nárok,takřka na nic ☹
@rox já měla první dvě IUI clostil a jen to jedno vájo, co se mi tvoří i tak...asi na mě ty hormony nepůsoběj 😔
@ivex s KETem bohužel nevím, nezbyly mi sněženky ☹
Holky možná záleží na pojišťovně, teď nevím, myslím, že Myrmina mi našla, že v některých případech vyjde pojišťovna vstříc a povolí další pokus dřív, ale jinak se žádá po 3. měsících. I když nedošlo k ET, což mi přijde na hlavu padlé 🤐
Tak holky ms se rozjela a prý můžu začít hned na ket jen nevím co jsou léky Estrofem, Estrimax mám je začít brát od třetího dne, ale nevím zda jsou na recept nebo ne. No a 13. Den na utz. Tak jsem zvědavá😲.
Vítám mezi námi další nové snažilky 😉
@kcvrcekz (Reprofit Brno) 1.IVF květen (neúspěšné – krev dnes negativní), 4 E zamrazena – hodně štěstí do dalšího pokusu (KET)!
@radina (Nem. Antolská BA) 23.5. konzultace před 1.IVF (začátkem června)
Miminko si moc přejí:
@saraha2 (Obilní trh Brno) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 22.5. UZV a konzultace před 2.IVF - těšíme se na žhavé novinky 😵
@evikj33 (Reprofit Brno) 1.IVF únor/12 (nedošlo k ET), 14.5. OPU (2.IVF), ET 19.5. (2 E), čeká na info o počtu zamrazených E, 30.5. krev
@kacaul (Gest Pha) 1x IUI, nyní 1.IVF, UZV 21.5., OPU plánována na 23.5.
@verry (Sanus Pce) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 5 E zamrazeno, 14.5. KET (2 E), 28.5. krev
@marmina (Pronatal Pha) 1.IVF březen/12 (neúspěšné), 3 E zamrazena, 28.5. UZV před KET (zač. června)
@winterska (Gest Pha) 10x IUI, 3x IVF, nyní po KET 14.5. (2 E), kdy jdeš na krev?
@rory_g (Gennet Pha) 1.IVF duben/12 (nedošlo k ET), 29.5. konzultace před 2.IVF (červen/červenec)
@zana21 (Gennet Pha) 2x IUI (neúspěšné), 30.5. konzultace před 1.IVF
@caroline123 (GYN-FIV BA) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 7 E zamrazeno, KET červen
@zelvik (Pha Podolí) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 3 E zamrazena, KET červen
@rox (Gennet Pha) 1x IUI (neúspěšné), 2.6. stimulace na 1.IVF
@dadenka111 (GYN-FIV BA) 4.-8.6. stimulace na 1.IVF (Gonal, KP)
@lolitka25 (Gennet Pha) stimulace na 1.IVF červen/červenec (DP)
@kiwisek (Pha Motol) 1.IVF leden/12 (nedošlo k ET), 2.IVF červenec
@pawlla (Unica Brno) 1.IVF březen/12 (neúspěšné), 2.IVF červenec
@unkarka (Sanus Jihlava) 1.IVF květen/12 (neúspěšné, mrazáčky nemá), po imuno a genetice 2.IVF (červenec)
@kive76 (Pha Motol) 2x IUI (neúspěšné – Gennet), 26.6. imuno výsledky, 20.8. konzultace před 1.IVF (září)
Šťastné ženy, kterým vyšlo IVF a jsou naší velkou inspirací! ♥
@nemorosis (Gest Pha) 1.IVF březen/12 (1 E), 21.5. výsledky screeningu - jak jsi dopadla?
@vall83 (CAR v Německu) 1.IVF březen/12 (2 E), UZV 15.5. – 5+2tt vypadá to na 1 mimi, další UZV 25.5. – opatruj se, moc na tebe a tvoje ♥ myslíme!
@plumeria (CRM Zlín) 1.IVF březen/12 (1 E)
@alinah (ISCARE Pha) 1.IVF duben/12 (1 E)
@mia75 (Obilní trh Brno) 2.IVF duben/12 (2 E), 1 mimi
Pokud chcete něco doplnit, změnit nebo se chce někdo nový přidat, napište mi (nejlépe do IP).
@marmina Ten seznam je cim dal vetsi. Je dobre ze nas je tu tak hodne, ale je smutne, ze tento seznam vubec musime mit 😒 Ale ja verim, ze se vsechny presuneme do spodni tabulky!!
dekuji marmino za seznam!!
@kcvrcekz jste si mejlovali nebo co, ze odpovi zitra? Me to prijde divny - berte tyto leky,ale kde k nim prijdete se dozvite zitra To je jako nejaka nepovedena televizni sou
Pro zajímavost: první tabulka 🙂
@rory_g 4x neúspěšné IUI, 6.4. UZV před stimulací na 1. IVF
@zelvik 2x neúspěšné IUI, začátkem dubna UZV před stimulací na 1. IVF
@plumeria 15.3. OPU (22 vajíček), 20.3. ET (1 embryo, 2 zamrazena), 30.3. potvrzeno těhu z krve
@nemorosis 15.3. ET (1 embryo, 6 zamrazeno) na testu už našla //, UZV 6.4.
@saraha2 OPU 30.3. (8 vajíček), ET plánován na 3. nebo 4.4.
@marmina 4x neúspěšné IUI, v březnu neúspěšné 1. IVF (2 embrya), v květnu KET (jedno ze tří zamražených)
@vall83 OPU 29.3. (46 vajíček!), 25 embryí hned zamraženo, KET v dubnu (přeje si dvojčátka)
@verry OPU 30.3. (9 vajíček), ET plánován na 3. nebo 4.4.

@kcvrcekz jo, jsem 7.den po KETU....ve stádiu čekání 😀