icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

mmirunda
1. čer 2012

@verry Krásný dálnice, taky chciíííííííííííííííííííííííí

verry
1. čer 2012

@danny38 super, jen at sílí, hod nám sem taky testíky 😉

mmirunda
1. čer 2012

To by bylo aby nebylo, abych se z těch všech Vašich testů taky nenakazila IVF bacilem 😀 😀

danny38
1. čer 2012

@verry Hodím, ale asi až zítra, dneska musím být trapně celý den v práci 😠 Spala jsem jen 4 hodiny a po páté už jsem byla v práci, takže dneska to opravdu nestihnu, ale důležité je, že jsem si stihla po ránu udělat test 😀

saraha2
1. čer 2012

@alinah krásný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saraha2
1. čer 2012

@verry my se taky brali až po 11ti letech 😉 není kam spěchat..a asi by jsme svatbu ani nedělali,ale už mě nebavilo mluvit o něm-jako že přítel..to už jsme byli 5let zasnoubení..nebo snoubenec..nakonec neteřinka usoudila,že je to předmuž a hotovo 😀 no a pak jsem si říkala,že už mám věk...a že ve 40ti ve svatebních šatech nikde lítat nebudu 😀 a nechtěla jsem,aby mě to jednou nemrzelo,že jsem si neužila princeznovský den 😉
@vall83 moc gratuluju k těhu průkazce!!!!!!!

saraha2
1. čer 2012

@marmina tak konečně máš datum!!!to je těžký rozhodování,že?no za mě to vyřešil car a za několik ostatních párů taky..dali dvě,ale co jsme se bavili v čekárně,tak všichni čekají 1mimi..
@verry tééda!!!!krásný!!!a co přítel na to??????no????jak jsi mu to oznámila??

verry
1. čer 2012

@saraha2 no však my jsme spolu taky ted 11 let 😀 já teda svatbu do ted v plánu neměla, ale zas na druhou stranu chtěla bych kvůli dítěti, abysme byli rodina se stejným příjmením. Jinak já jsem zasnoubená už několikrát 😀 😀

verry
1. čer 2012

@saraha2 ptal se jestli jsem volala do CARu na výsledky a já,že joo. a on - a?????? Je to to tam,vid???? a já-jak to víš????? .......no asi to na mě poznal 😀 a prej kolik máš HCG?? a já-přes 900! a on- a kolik má být?? říkám,že co jsem našla tabulku tak se to pohybuje od 3-426..... chvilka ticha..... a pak- takže dvojčata,jo??????? 😅 😅 😅 říkám,že to ale není vůbec jistý, až za 14dní na utz že budeme vědět víc 🙂
byl trošku v šoku, ale štastnej jak blecha, mě furt objímal a pusinkoval 😵

saraha2
1. čer 2012

@verry no tak šup 😀 z těch hodnot bych fakt neusuzovala,že budou na 100% dvě..né,.že ti to nepřeju!!!!!!to fakt néé!!ale už jsem ti psala,že ta,co byla se mnou měla 14dní po ET přes 1000....právě...takhle ty budeš mít jiné příjmení..a co dál.informace třeba v nemocnici..já vím,že dnes píšeš,komu mají podat info,ale i tak..my jsme postavili domeček před svatbou..takže jsme mysleli i na to,co kdyby něco někdy..nejsme manželé atd...no vemte se a hotovo 😉 čas letí,jako voda..my budeme mít v září výročí 4roky 😉 ale jinak 15let 😀 😀

danny38
1. čer 2012

@verry Tak to je krásný 😅

danny38
1. čer 2012

@saraha2 Já se vdávala před měsícem 😀 3 roky jsme byli spolu jen na psí knížku a nakonec jsme se rozhodli, že to vezmeme postupně, takže svatba a pak hned IVF 😀

verry
1. čer 2012

@saraha2 jo jasnyý, uvidíme za 10 dnííí, už se nemůžu dočkat. beru VŠE! hlavně at je/jsou v pořádku. 😉
no, ted už začínám být nahlodanější na svatbu, ale uvidíme. Na druhou stranu bych nechtěla velkou svatbu,jen svědky a rodiče, oběd někde a pak gardenparty na chalupě s kamarádama....tak si to představuju já 🙂 ale uvidíme, kdy do toho praštíme. Já o to teda dřív neměla ani pomyšlení...prošla jsem si rozvodem našich a tak to na mě nechalo následky,že jsem si říkala,že se pro jistotu radši vdávat nikdy nebudu 😖 ale člověk míní,život měnííí 😀 každopádně budu o tom ted více přemýšlet. 😅 😵

kiwisek
1. čer 2012

@zelvik chjo, to mě mrzí, pořád něco ☹ tělo si s psychikou hodně zahrává... držím palce, aby cysta byla brzo pryč! 😎

saraha2
1. čer 2012

@verry naši se taky rozvedli,ještě když jsem byla mimi...ale my nejsme oni,néé??? 😉

kcvrcekz
1. čer 2012

@verry No to jsou koleje jako prase🙂 je to tam a pustí se až u porodu🙂
Jinak ktásné ráno všem🙂

verry
1. čer 2012

@saraha2 nojo, jenže ty jsi byla malinká,tak jsi to nemohla vnímat. Mě se rozvedli minulej rok po 32letech manželství, a byl to fičák. Blbě jsem to nesla,ikdyž už s našima nežiju 6let, ale zasahlo mě to i tak a dost.. jo,ja vím, z nich si brát příklad nehodlám

verry
1. čer 2012

@kcvrcekz si mě rozesmála 😀 😀 ..prej jak prase 😀 😀

kiwisek
1. čer 2012

@verry krasne foto do alba 😉
@vall super, spravicky 🙂 to zle si si uz vybrala, teraz ta caka uz len to krasne a radostne 😉

mmirunda
1. čer 2012

Jinak vidím že řešíte svatbu. ten můj mě taky nechce 😠, ale já na něho prdím a až mě bude chtít tak nebudu chtít já jeho 😵 😵

kiwisek
1. čer 2012

ahojky, tak som dočítala vaše včerajšie novinky a pridávam info, ako sme dopadli my na kontrole u andrológa po 2 mesiacoch. Liečba pokračuje ďalej, no hodnoty testosterónu sa upravli na veľmi pekne... takže hodnota progresívne pohyblivých spermií sa zvýšila na 10 tis. na ml 😉 teda podľa včerajšieho spermiogramu - patológia je 90% (vraj ešte v norme), a objem bol síce nižší - 0,32 mil/ml. ale vraj najdoležitejší je počet pohyblivých sp.(to je doležitý ukazovateľ ich "kvality"), takže záver: pokračovať v liečbe, ale v horizonte 1-2 mes. ak chceme, tak by nám doporučil podstúpiť 2 IVF s ISCI - vraj tam sú celkom pekné šance na úspech (ak si dajú v CARe záležať, samozrejme).. že už tie hodnoty o moc iné nebudú, zlepšenie ak nejaké ešte nastane, bude skor nepartné... takže teraz je vhodná doba 😵
asi nemusím vravieť, ako sme sa potešili 😉 samozrejme, ešte nemáme ani zďaleka vyhrané, ale po tom ako beznádejne to vyzeralo pred pár mesiacmi je to pokrok... takže už len čakáme na mrchu v júli a ideme na to 🙂)

evikj33
1. čer 2012

Hezké dopoledne všem 🙂 @kcvrcekz A co tvá dnešní kontrola?

mmirunda
1. čer 2012

@kiwisek Ahojky, to je moc dobře, že se to takhle zlepšilo. My pořád zlepšujeme a ještě dlouho budeme. My neměli ani jedno procento progresivně pohyblivých, ale bylo tam 19% pomalých tak z těch snad něco vyberou až bude potřeba .... a třeba se tam i něco zlepší, ale nevím ...

zelvik
1. čer 2012

@verry Téééda, ty tvoje // jsou jak malovaný. Paráda a gratulka 😉
@mmirunda A kdy čekáš mrchu - že by cysta praskla? Nebo může prasknout i mimo mrchu? Mně zatím vždycky říkali, že se vstřebá nebo odejde s mrchou. Tak se děsím toho, že to bude třeba i mimo.
@rory_g taky mě to štve, hlavně aby teď praskla ta cysta a bylo to OK. Nadskakuju při každém zazvonění telefonu, protože mi včera řekli, že když ta krev vyjde blbě, budou mi volat. Tak se modlím, aby nevolali.

zelvik
1. čer 2012

@kiwisek Ahojky, to máte dobré zprávičky, to je super zlepšení. Je úžasné, že se to dá léčit. Tak jen tak dál!!!!

zelvik
1. čer 2012

@vall83 Valinko, děkuju za podporu. Já mám zase radost z tebe, že už sis ty komplikace vybrala a teď už budeš jen příjemně těhulkovat. A ještě ke všemu DOMA!!!!

mmirunda
1. čer 2012

@zelvik Tak já ji měla minulej víkend a asi nepraskla, bolí mě to tam stále a ms byla i nějaká slabá, tak nevím zda tam jít nebo počkat na další mrchu, jestli fakt neodejde sama. Hodně holek ještě píše, že pomáhá antiko a tu já budu před IVF asi 20-35 dnů brát, tak nevím ☹. Furt se pozoruju jak idiot a když v práci tahám něco těžšího tak mě pak bolí celej spodek. Cysta jedna hnusná. na to odsátí se bojím jak sviňa ☹

evikj33
1. čer 2012

@kiwisek Paráda,zase nějaká pozit.zpráva,ty jsou vždy tím nejlepším. 🙂 Tak at se mrška nikde nefláka a šupky dupky do boje.Budu držet pěsti 😉

zelvik
1. čer 2012

@mmirunda No já se taky bojím toho odsátí. Kdyby to aspoň bylo pod nějakým oblbnutím, ale "zaživa" ? Brrrr. Já antiko brát nebudu, tak nevím, čím jiným se té potvory zbavit.

mmirunda
1. čer 2012

@zelvik No ale já kdesi četla že se mini narkózka dává, tak nevím, ale když jsem si přečetla, jak dlouhou jehlou se to provádí a hlavně jak, tak na mě šly mrákoty. Každopádně ale bude muset jít ven, u tebe i u mě ☹ aby bylo místečko a vše v pořádku pro mimíska....... taky neznám žádnou babskou radu jak s tou mrchou pryč