1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
jinak krásnou neděli všem! vypadá to dnes na pěkné počasí 🙂
Ahojte, kočky. Chcela by som zvysit priemer uspesnych snaziliek 🙂 a snad dodat aj trochu povzbudenia pre tie, ktore este len umele oplodnenie zvazuju ako jednu z moznosti, ale maju obavy.
Tak moj pribeh v skratke. Mam 37 rokov, 7 rokov planovaneho rodicovstva bez vysledku. No a tento rok vo februari padlo rozhodnutie IVF v Gin Five. Problem mame v SPG. Mala som dlhy protokol, pichanie injekcii bolo bezproblemove, tesila som sa na kazdu jednu. Vysledky kontrol v poriadku. 14. 5. som mala OPU, 13 vajicok, 9 zrelych, 6 oplodnenych s ISCI, 4 prezili kultivaciu, 18.5. mi jedno embryjko vlozili, 3 zamrazili.
No a vysledok: 28.5. HCG 220, 1.6. HCG 1119 😀 .
@marmina mozes ma pridat, ak mozes 🙂
Já jsem dneska 10.den od ET a čárka opět zesílila, takže to vypadá nadějně 🙂 Poslední test udělám ve čtvrtek 14.den po ET a pak zavolám do caru a domluvím si kdy přijdu na krev 🙂
Ahojky holky, ještě jsem vás nestihla od čtvrtka dočíst, kecalky jedny 🙂 Tak budu reagovat později. Jen jsem se chtěla zeptat, kolikátý DC jste měli OPU? Děkuji moc

ahoj holky, včera mi vypadl internet, tak jsem vypadla i já...
@mmirunda zrovna předvčírem jsme měli malou přeháňku, ale všechno se už urovnalo 😉
@kcvrcekz chápu, já taky nikde neroztrubuji, že jdu na KET, ví to jen moji rodiče a sestra. Ale tady na MK jsme přeci od toho, abychom si dodávali odvahu!!! My ti to štěstíčko nezakřikneme 😉 Ničeho se neboj, podívej se třeba na verry a winterska, jsou po KET těhotné!!! 😉 Mě osobně to teda dodává hodně velkou naději! A na druhou stranu vím, že když to nevyjde, půjdu do toho znova a zase nebudu sama, na konci léta už je tady slušná fronta 😉