icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

danny38
17. čer 2012

@mia75 Zítra rozhodně budu držet pěstičky, mimísek bude určitě v pořádku 😉

martina_81
17. čer 2012

@dadenka111 vůbec nevím, dostala jsem 2 testy od kámošky k narozkám, tak to asi zkusím, když to nebudu moct vydržet. 😉

cuculik1
17. čer 2012

Mozem si dat pregesteronove vaginalne tabletky rano pred ET? Mam napisane tri krat denne, ale neviem ci aj pred samotnym zakrokom.....

mia75
17. čer 2012

@cuculik1 ja som ich pred zákrokom radšej zjedla 🙂

gooobi
17. čer 2012

@cuculik1 pred zakrokom zjest...v ziadnom pripade nie do vaginy, prekaza im to na krcku pri transfere a ze sa to zle cisti...

dadenka111
17. čer 2012

@cuculik1 urcite zapit. nam to bolo tak povedane a este si mame dat pred ET Diazepam a cipok Spasmopan do konecnika na uvolnenie krcka maternice a este poloplny az plny mocovy mechur, aby bol lepsi sklon maternice na vklad. Sa cudujem, ze ti to nepovedali, alebo nenapisali podrobny postup co a ako... kam chodis do centra?

mia75
17. čer 2012

@dadenka111 Plny mechur? Ja som hneď predtým dostala pokyn ísť čurat, kebyze nejdem sa zblaznim. 2hod som mala po ET nepohnute ležať a wc nehrozilo

cuculik1
17. čer 2012

No este ze som sa opytala, dakujem. Chodim do iscare mt, ani v pokyne na transfer co mi dali sa o tom nic nepise. Teraz vecer som si uz dala dve tabletky hadam sa to do zajtra "vycisti". O plnom mechure viem. Tak diky.

mia75
17. čer 2012

@cuculik1 Drzime päste 🙂

cuculik1
17. čer 2012

@mia75 dakujem, este cakame na zajtra rano ci mame nejake blasto. Ale dufame, dva dni dozadu to vyzeralo slubne🙂

danny38
17. čer 2012

@cuculik1 Také držím pěstičky a přeji hodně štěstí 😉

marmina
17. čer 2012

Teda holky, vy mi dáváte, dočíst jen jedno nedělní odpoledne je na půl hodiny 😀 Jdu sesmolit tabulku, zítra toho bude hodně!
@rox mě řekli hned po OPU že dvě jsou nezralá, jedno se jim podařilo dozrát ve misce 😉

zbytek okomentuju v tabulce 😵

marmina
17. čer 2012

@dadenka111 u vall taky hned zamrazili embryjka před kultivací

marmina
17. čer 2012

Dodnes jsem netušila že zubrienka je spermie, to je hezkýýý 😀

rox
17. čer 2012

@marmina No me picne, ja se vylozene ptala, kdyz jsou vajicka nezrale zda je muzou nechat dozrat a rekli mi ze ne ,ze to neni mozne 😠 😠

marmina
17. čer 2012

♥ Ženy, které si miminko moc přejí:
@dadenka111 (Gyn-Fiv BA) 1.IVF červen/12, 16.6. OPU (13 vajíček, 2 E zamrazena, 6 E na PK), ET 21.6. – ať se drží bojovníčci! 😵 😵 😵
@zana21 (Gennet Pha) 6.6. stimulace na 1.IVF, 18.6. OPU – na zítra pěknou vajíčkovou nadílku! 😉 😵
@unkarka (Sanus Jihlava) 1.IVF květen/12 (neúspěšné), 2.IVF(červenec), 18.6. výsledky imuna – tobě dobré zprávy! 😵
@radina (Antolská BA) 1.IVF červenec/srpen, 18.6. UZV kvůli cystě – ať je vše OK a šupky dupky na IVF 😉
@pupidu (Obilní trh Brno) 1.IVF květen/12 (neúspěšné), 2 E zamrazena, 5.6. KET (2 E), 18.6. krev – tobě těhotensky pozitivní zprávy!!! 😉
@marmina (Gennet Lbc) 1.IVF březen/12 (neúspěšné - Pronatal), 18.6. konzultace 2.IVF - holky, já jsem natěšená jak na školní výlet 😀

@kiwisek (Pha Motol) 1.IVF leden/12 (nedošlo k ET), 11.6. stimulace 2.IVF (KP), 15.6. UZV o.k.
@rory_g (Gennet Pha) 1.IVF duben/12 (nedošlo k ET), 19.6. IUI
@pixie18 (Gyn Fiv BA) 9.6. stimulace 1.IVF (KP), 19.6. OPU
@saraha2 (Obilní trh Brno) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 19.6. UZV před stimulací 2.IVF (DP) – vítej doma, už se nám stýskalo 😉
@tulipanek82 (Helios Brno) příští týden stimulace 1.IVF (DP)
@kcvrcekz (Reprofit Brno) 1.IVF květen/12 (neúspěšné), 4 E zamrazena, KET 9.6., testovat bude 21.6. - to pořád posouváš 😀
@sophie32 (Reprofit Brno) 1.IVF květen/12 (25.5. ET 2 E), 2.6. pozitivní test, 22.6. UZV
@caroline123 (Gyn-Fiv BA) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 7 E zamrazeno, KET červen
@lolitka25 (Gennet Pha) stimulace na 1.IVF červen/červenec (DP)
@mmirunda (Unica Brno) 1. IVF (červenec)
@kacaul (Gest Pha) 1.IVF květen/12 (neúspěšné), 2 E zamrazena, KET červenec
@pawlla (Unica Brno) 1.IVF březen/12 (neúspěšné), 2.IVF červenec
@rox (Gennet Pha) 1.IVF červen/13 (nedošlo k ET)
@absti (Gennet Pha) 4x IUI bez úspěchu, 1.IVF (srpen)
@zelvik (Pha Podolí) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 3 E zamrazena, KET (srpen/září)
@kive76 (Pha Motol) 2x IUI (neúspěšné – Gennet), 26.6. imuno výsledky, 20.8. konzultace před 1.IVF (září)
@chmurkaxy (Gyn-Fiv BA) březen/12 neúspěšný KET (1.IVF), 2. IVF září/říjen

♥ Šťastné ženy v očekávání:
@mia75 (Obilní trh Brno) 2.IVF duben/12 (2 E), 1 mimi, TP 5.1.13, 18.6. UZV – myslíme na vás oba, držte se a zítra jen ty nejlepší zprávy! 😵
@winterska (Gest Pha) 3.IVF květen/12, 14.5. KET (2 E),1 mimi, 21.6. UZV
@verry (Sanus Pce) 1.IVF duben/12 (neúspěšné), 14.5. KET (2 E),1 mimi, 22.6. UZV
@danny38 (Art České Budějovice) 1.IVF - ET 24.5. (1 E), 14.6. oficiální potvrzení těhu, 28.6. UZV
@evikj33 (Reprofit Brno) 2.IVF- ET 19.5. (2 E), dvojčátka
@vall83 (CAR v Německu) 1.IVF březen/12 (2 E),1 mimi, TP 13.1.13
@alinah (Iscare Pha) 1.IVF duben/12 (1 E), TP 26.12.12
@nemorosis (Gest Pha) 1.IVF březen/12 (1 E), TP 1.12.12
@plumeria (CRM Zlín) 1.IVF březen/12 (1 E)

Pokud chcete něco doplnit, změnit nebo se chce někdo nový přidat, napište mi (nejlépe do IP).

mmirunda
17. čer 2012

Dobrý večír 🙂

cuculik1
17. čer 2012

@rox ja som mala tiez dve nezrele a povedali mi tiez ze je mozne ich nechat dozriet, ale v tom pripade je potrebne ich dat na ivf a nie icsi, to icsi asi robia hned tak preto.... Tak tie dve aj dozreli a aj sa nasledne cez ivf oplodnili, ale jedno z nich sa vcera uz slabo vyvijalo a to druhe, dozvieme sa zajtra.....

marmina
17. čer 2012

@rox to je divný. Určitě embryolog tohle musí poznat a dozrát taky jdou. Víš co, já měla ET i zamrazeno a mám prd, tak to vem z té lepší stránky, že jsi ušetřila za transfery a mrazení. Já vím, je to asi blbá útěcha... 😒

rox
17. čer 2012

@cuculik1 Ja mam cim dal silnejsi pocit, ze si tam ze me delali prdel 😠 😠 Myslim na tebe.....i za sebe....

rox
17. čer 2012

@marmina Vzhledm k tomu, ze si vse platim sama, tak je to docela dobra utecha, pac platit za neco co je naprd se nechce nikomu ze jo. Ale rikali mi nepozname zda jsou zrale a nejde aby u nas dozrali. A vam rikaji neco jineho....si pripadam jako mimozemstan 🙂

cuculik1
17. čer 2012

@rox dakujem

marmina
17. čer 2012

@rox no já tohle nechápu!!! když o tom ivf člověk přemýšlí, vidí tam takových příležitostí pro tunel. No já doufám, že k tomu nikdy a nikde nedochází!

danny38
17. čer 2012

@marmina Marminkooo, na zítra držím moooc pěstičky, ať první pohovor dopadne na výbornou a konečně to půjde správnou cestou 😉 Budu zvědavá na tvé dojmy zítra 🙂

marmina
17. čer 2012

@danny38 jé, díky, no já doufám, že se vše posune zase o kus blíž k mimču! 😵 Normálně mi přijde divný, že najednou jedeme do CARu jen 35 km a ne 150 😀 to bude všechno tak jednodušší! si za ty ušetřené peníze na benzínu můžeme dát třeba Picsi jako bonus🙂

danny38
17. čer 2012

@marmina Správná volba 😉

marmina
17. čer 2012

Tak zubrienka je pulec!! holky slovenský, vy mě matete 😀

mmirunda
17. čer 2012

@marmina třeba do toho nakonec půjdeme společně 🙂 ve stejnou dobu. Držím pěstičky ať se ti v novém CARU líbí 🙂

mmirunda
17. čer 2012

Holky mám dneska divnej den, odpoledne jsem asi dvě hodiny spala a celej den piju jak najatá. Může to být klidně asi z toho vedra, ale je to nějaký čudný 😖

rory_g
autor
17. čer 2012

@marmina @zana21 @unkarka @dadenka111 @radina @pupidu ahojky, na zítřek přeju hodně štěstí holky moje 😵
Marmi já už hledala na wikipedii v únoru, Daděnka je na žubrienky odborník 😀 😀
@rox mě říkala dr, že kdyby nebyla vajíčka zralá nebo kvalitní, nebudou se je pokoušet ani oplodnit, také jsem se na to ptala po mém neúspěchu 😉