1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@rory_g Jo byla fajn.... Ale ten konec nedoresili ... Myslela sem ze tam budu dál docházet... Ale jakmile sem měl problémy s ranný tehotenstvim tak to chtělo řešit včas a ne jet přes celou republiku.. To je nevýhoda ze sem se rozhodla pro Prahu a ne tady... Každopádně se jim.. Nám to povedlo..... Dál by me stejne převedla k memu gynekologovy abych nemušla dojíždět...
Ne beru ji teprv tejden pak vysadim pockam na mrchu a pak budem startovat no jsem z toho nervozni napodruhe se uz musi podarit... Nejhorsi je ze jsem doma pac me propustili kvuli tomu vsemu kolem ivf z prace tak se uz pekne nudim
jinak všem krásný večer: 🙂
@dadenka111 určitě je to dobré znamení!!! 😵 Pěkně užívej sluníčka a v práci pěkně v klídku 😉
Ahojky holky...Chci se vám omluvit, že tady teď moc nebudu, nějak se nám to v rodině vše bortí....☹ Asi je divné období..Tak se nezlobte, že se nebudu moc zapojovat, teď prostě není nálada...Všem moc dřžím pěsti ať se daří..Mějte se holky...
já už chci taky začit neco delat ☹ tohle čekani me snad zabijeee!!

@rox Mám na břichu vařící gelovej polštářek a jdu si zase pro rum. Alkoholo jak alkohol. Fuuuuuuuuuuuuuuj kdyby mi to aspoň chutnalo ☹