1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
holky díky za podporu, no naděje není, už mi začalo špinění před mrchou, takže myslím, že zítra nebo v pondělí to dostanu 😖
@kiwisek kdybych si vzpomněla na nick...koukala jsem dnes na fotoalba aholčina měla 14 dní po ET takového dušíka, až potom čárka sílila 😉 Ale nechci T 😉 i zase dávat plané naděje, jestli cítíš, že je zle, vybreč se a proberte doma další možnosti, určitě nemusíte hned myslet na adopci nebo dárce, dnes je věda tak daleko, že určitě existují možnosti, aby se to podařilo!
Kočky je to taaaaaam 😵 😵 😵
HCG mi nepovedala ale tak verím, že to dobojujeme do konca 😵
@sheronka Ahoj fajnovo, len tak dalej. Gratulacie vykricim az neskor. Nechcem to zakriknut. Ja som bola rano v takom tranze a ospala, ze som ta skoro nespoznala. 😉 Ale som rada, ze som vybozkavala dalsiu tehulku. Zbieram take nakazy.
@pixie18 ahoj aj ja som negativna. ☹ Este som si ani poriadne nepoplakala. Odislo to a ja sa neviem vyplakat, len som smutna a brutal bez nalady. KET bude asi na konci augusta. Fajn ze tam mam planovanu dovolenku. Snad si ju budem moct predlzit. Tieto stresy v praci mi vobec nepomohli... Teda urcite uskodili. ☹
@pixie18
to mě mrzí...taky to mám za sebou..a taky bez mražáčků..tak doufejme,že další pokus je už náš 😉
@dadenka111 je dobře,že máš mražáčky..to budu bojovníčci..uvidíš!!!!
@dadenka111 ach jo ☹ Jak píše Sára, je dobře, že máš mrazáčky, určitě se to podaří 😵
@pixie18
@dadenka111 jej to me mrzi ale dalsi pokus proste vyjde musi
Baby ja mam takovej strach uz ted jestli to vyde jestli neotehotnim a jestli otehotnim jestli to mimi zvladne uz nikdy nechci zazit to co v dubnu ☹ jde na me nejaka deprese
@malinka_02 no to odlozen je taky zklamani to dobre znam uz cekam od dubna

@marmina aspoň nějaké bylinky kdyby byly...třeba mm nikdy nebolela hlava, kromě teda rýmy 🙄