1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

•
13. črc 2012@pawlla jj,máš pravdu,hlavně,aby to vyšlo. 😉 Jdu chrnět,tak dobrou noc. 🙂
0
@saraha2 no je to pero..
@martina_81 no jednou rukou sem to držela a druhou držela instrukce 😃. zítra to bude lepší.. mě řekli mezi 13-16 tak nevím proč to máme každá jinak..
@strapula já si radši vzala pero a sem klidnější ..
Jinak holky sem nefoukla jak balón..
@martina_81 no jednou rukou sem to držela a druhou držela instrukce 😃. zítra to bude lepší.. mě řekli mezi 13-16 tak nevím proč to máme každá jinak..
@strapula já si radši vzala pero a sem klidnější ..
Jinak holky sem nefoukla jak balón..
@mmirunda ono to tak je u každého..nám řekli že if a šli sme na genetiky pak testy na trombofilni mutace a 3 měsíce v hájí..
Docela koukám že si všechny zavádět 2 embrya to pak šou jen 3 pokusy místo 4..
Docela koukám že si všechny zavádět 2 embrya to pak šou jen 3 pokusy místo 4..
Dobre ranko kocky, no dnes som tu asi prva 🙂 ...... aj vas bolela hlava pri stimulke ? mna vcera tak motalo, ze som doobeda nevedela poriadne rozpravat, trosku trapas, kedze som skolila novacika v praci .... nakoniec som si musela dat slabu kavicku, dorovnat hladinu 🙂
Po kolkych dnoch pichania ste citili pichanie vo vajkach a teda ci vobec ste daco citili ? :-S
Dakujem za odpovede ! Ozvem sa poobede, idem na trh a tak 😉
Po kolkych dnoch pichania ste citili pichanie vo vajkach a teda ci vobec ste daco citili ? :-S
Dakujem za odpovede ! Ozvem sa poobede, idem na trh a tak 😉
@radina ahoj no me teda hlava se mota pekne a to sem teprv zacla..a sem jak balon.. ]-(
Ahojte, tak sa hlasim po vcerajsej punkcii, bola som 1x, dalo sa to zvladnut, celkom prijemny spano, az poobede som mala dost krce az do vecera, take ako pri menzese, no a k veci, mali sme 20 vajicok 🙂 a dnes rano som volala, ze kolka sa ich podarilo oplodnit, a mame krasne cislo 10. Tak sa zatial tesim, uvidime co bude dalej, asi v stredu ET. No a mali sme metodu aj ICSI, ktorou sa 5 podarilo aj IVF ktorou sa taktiez 5 oplodnilo. Teraz len to cakanie. :-S
@saraha2 na to sa vobec nesustreduj, kolko ich bude, ja som mala 10 folikulov a zrazu mi povedia, ze tam bolo 20 vajicok, asi v kazdom folikule po 2. A vobec nejde o kvantitu ale kvalitu, to si stale hovor. Setri sa do nedele, aby predcasne nepraskli. Spoluleziaca na izbe mala 7, kamaratka mala 8, z toho len 4 oplodnili a 2 vlozili a je tehotna.
@jankaknm ahá..přirozeně jste je nechali oplodnit..tak už mám jasno.. 😉 já měla posledně 8vajíček a na všechny jsme dali ICSI..tentokrát samozřejmě uvidím,jaký počet bude,ale na 6kousků bych chtěla ICSI plus PICSI a zbytek nechat přirozeně..tak uvidíme..no a pokud bude vše v pořádku,oplodní se atd..tak transfer by byl v pátek..takže chvíli po tobě 😉 kdy máš dostat MS podle tvého cyklu?já ji mám dostat 16.7
@malinka_02 my si nechali zavést 2,protože jsme měli celkem 9 embryjek,tak doufáme,že 4 pokusy nebudem potřebovat. Kdybysme měli embryjek málo, tak necháme zavést 1 kvůli pokusům a při KETu pak 2,protože ten už na pojišťovnu nejde 😉
@jankaknm to je krásnej počet,tak atˇ se všechny dobře vyvíjejí. 😉 Tak teď odpočívej a hodně pij,ať se tělo srovná. 🙂
Tak mi zrovna volali z laborky,že nám už ty 2 prcky rozmrazili a jelikož byly dvoudenní,tak je ještě nechají vyvíjet a transfér bude v pondělí, zítra si mám ještě volat a domluvíme podrobnosti. 😉
@saraha2 jdeš na OPU v pondělí? Tak já na Tebe budu myslet,až budu ležet nohama nahoře. 😉
@saraha2 jdeš na OPU v pondělí? Tak já na Tebe budu myslet,až budu ležet nohama nahoře. 😉
@jankaknm tak to je super! A vy ste si řekli na kolik chcete ICSI? Nebo to nějak udělají sami? My bychom to měli mít taky..
@saraha2 to máš dostat 16.7: MS a přitom pujdeš až 20 na ET?
@martina_81 no my ted chceme 1 a pak se uvidí, ale mě říkali v CARu že mám menší typ dělohy takže pro mě by asi 2 nebyly dobrý..Ale ještě sme to neřešili.. ted určitě jedno a pak se uvidí..
@saraha2 to máš dostat 16.7: MS a přitom pujdeš až 20 na ET?
@martina_81 no my ted chceme 1 a pak se uvidí, ale mě říkali v CARu že mám menší typ dělohy takže pro mě by asi 2 nebyly dobrý..Ale ještě sme to neřešili.. ted určitě jedno a pak se uvidí..
@malinka_02 nás taky přemlouvali jen na 1,že prý jsou embryjka super a určitě se chytí. A vidíš,dali jsme 2 a nechytilo se žádný. :-| Uvidíš,jak se budeš cítit, mi to taky rozhodovali na poslední chvíli,ale chtěla jsem 2 už z toho důvodu,že je pak větší šance,že se aspoň 1 uchytí.
A ICSI nám udělali na všechny,mám pocit,že u nás v caru mají jednotnou cenu,tak by byla blbost zkoušet něco přirozeně.
A ICSI nám udělali na všechny,mám pocit,že u nás v caru mají jednotnou cenu,tak by byla blbost zkoušet něco přirozeně.
Začni psát odpověď...

Odešli