1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@martina_81
@danny38 tak jsem kukla na leták lídlu,at vím,o čem je řeč 😉 😀 a ty teplkáky a pak ta fialová halenka vypadají dobře..dobře jste pokoupily 😉
Kocky, stale mam krce v oblasti vajok, ale aj nad pupkom. je to uz ohss? 😖
Holky tak 2 embryjka to vzdali..A to jsem si zrovna rikala ze jim reknu at 2 zmrazi spolu.Jdeme v 11.30 aty 3 sem pozadala zmrazit samostatne aby sme mohli davat vzdy jen 1. Ale vzala mi to jina embryolozka a nebyla tak znala jak tamta musela se na vse divat tamta to vedela rovnou. A kdyz sem se ptala na AH tak pry ze nevi ze dnes bobanky jeste nevidela..
@mmirunda ahoooj. 😀 to Tvoje mačkání palečků mi určitě moc pomohlo. 😉
@saraha2 občas mám bolesti jak na ms, jinak nic. Testovat jsem zkoušela,ale čárky zhruba stejný jako včera, možná i slabší, protože u mě ranní moč moc koncetrovaná nebude,když jdu v noci 4x na záchod. 😠 A co Ty, máš bolesti? Prsa už nemám taky tak nalitý, buď v klidu. 😉
@malinka_02 hodně štěstí na ten ET, ať chytneš nějakýho normálního doktora. 😉
@saraha2 a hlavně levně jsme nakoupili. 😉 Já když jinde vidím,co chtějí peněz jen za to,že to jsou těhotenský tepláky a mají proužek látky navíc. 😠 a jsou fakt krásně pohodlný. Hadry mají v LIdlu levný a kvalitní. 😉
@malinka_02 po 4denní PK by to měla být krásná morulka 😉
@martina_81 ty jsi zlatíčko!!!!!!já snad mít doma test,nebo lékárnu poblíž,tak taky zítra testnu 😀 manžel chce jet na nákup,tak se tomu vyhýbám zuby nehty,protože tam je lékárna,tak mě je jasný,že prvně bych letěla tam... 🙂 a fotečku nám sem dáš? 😉
@saraha2 i když jsem se bála,tak bych to asi nevydržela,abych si ten test nezkusila. Fotečku nedám,protože po nedávné přeinstalaci pc mi telefon nechce s počítačem komunikovat. ☹ Program,co tam na to byl, se asi někde ztratil a ještě jsem to nepořešila. a taky bych ji sem asi ani nedala, na to jsem srab. 😖
Dobre rano vsem, @malinka_02 hodne stesti na ET!!
@martina_81 chápu...ale důležitý je,že tam čárečka byla i dnes 😉
@saraha2 jj, hlavně,aby vydržela. 🙂
@petris82 dekuji..
@saraha2 no kdyby mi rekli mate tu krasnou morulku hned by to znelo lip..
@martina_81 dekuju doufam!
@malinka_02 ? a kdy jdeš, že jsi ještě tady? 😉 Jinak co se týče toho přístupu, to máš soukromý car nebo státní?
Ahojky tak jedu domu z brna mam sebou leky rozpis a vse dopadlo ok sliznice je ok vajecniky taky a @mmirunda dneska me vysetroval google 😀 me tam dlouho kontroloval ze manzel musel odejit pac on nesnasi jak se do me dava ten ultrazvuk srab jeden 😀 ket teda vychazi na 24.8 mame zmrazene dve morulky a jednu blastocystu a budem davat dve tak uvidime jak se rozmrazi jeste se teda neradiju pac mam strach ale uz aspon nejsem nervni
@pawlla Ahoj, vcera som bola na konzultacii ku KET a vobec ma nepozrel ultrazvukom 😕 a predpisal mi len Estrofem a Utrogestan. Prednison mi este nechcel nasadit, ze sa musi minimalne 2mesiace brat. Takze cakam na mrsku, snad ma nenecha dlho cakat. Vypocitala som si priblizne datum KET a vychadza mi okolo 23.8. 🙂 Tak to budeme na tom priblizne stejne. My mame 2 mladucke mrazacky a 2 blastocysty.
holky, já vás nestíhám dočíst... @martina_81 ty jsi našla //?? jestli ano, tak potichoučku gratuluji, než si budeš jistá. Moc držím palce ať je to ono 🙂. malinka_2 držím palce, nakonec budeš mít bojovníčka co to vybojuje ;
@dadenka111 držím palečky...máte teda celkem 4 mrazáčky?
já byla ráno na OPU. Jak jste to holky snášely? Mě se ještě teď motá hlava 🙂 . A vůbec nevím, jak jsem se dostala z operačního stolu na postel. Jestli jsem se tam přesunula sama, nebo mě tam přešouply?? Nepamatuju si to 😕. Po narkoze jsem spala 2 h.
Výsledek: ze 13 folíků 7 dobrých vajuch (celkem bylo 9 oocytů, ale 1 bylo špatné a 1 je nezralé, ale prý možná ještě dozraje, pak by jich bylo 8). Ostatní asi byly prázdné folikuly. Tak teď nervy, jak se budou vyvíjet. Na všechny máme ICSI. 😵
@malinka_02 ahojky,no samozejme to hazej jeden na druhyho...ze prej nejsme nijak poskozeny...jen ty nervy..stejne vysledek zatim nemaj a kdy bude ani nevedi....takze celkem takovy divny...

@saraha2 tak mě se to teda ještě nestalo. Možná to bylo tím, jak jsem byla ospalá a měla ještě zalepené oči a chtěla jsem honem honem