1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Konečně jsem doma. Musela jsem si po práci skočit ještě na přehradu na očenou zmrzlinu. 😵 😵 tam jí mají nejlepší
@danny38 AHojky kočko, no to je nádhera. A co na to dcera říkala? To je stejně sranda, že budeš mít děti od sebe o 19 let 😵 😵 ale co, jsi stále ještě mladá. Kamarádce je jak tobě a taky mám 19 dceru a k tomu dvouletou cácorku a je to pohoda. Aspoň jí s malou pomáhá, pohlídá a tak 😉
@malinka_02 To ti teda neřeknu, jestli Utroš zvedá BT ☹
Jinak jsem si v práci zařídila volno. 22.8 nastupuju ještě dovču, na ní budu do konce srpna a od září půjdu na neschopenku a když všechno půjde tak jak má, tak už na ní zůstanu až do mateřské 😵 😵
@evikj33
@martina_81 jsem vám ani nenapsala,že od včerejšího odpoledne nešpiním!!!!!!!!!!!!tak doufám,že mimi je zavrtané a teď začne tvořit hormony tak,že se bude paní doktorka ještě divit v pondělí 😉 doufáme a věříme....
@saraha2 no vidíš, další super zpráva. 😀 😀 😀 A co jinak, nějaký příznaky? 😉 😉
@martina_81 Ahojky MArtinko, tak co? Bude zítra testík????
@mmirunda jsem mohla,že??měla jsem od 9h do 11h čas....tak v pondělí 😉
@martina_81 příznaky žádný....nic nepozoruju..až dnes snad mírně cítím poprsí,ale spíš na omak,jinak nebolí...pupek mám ale pěkně nafouklej§dnes jsem potkala dceru od kamošky,tak se vyptávala,kam jedu atd-jsem řekla,že na nákupy a bylo vidět,jak kukla na pupek,že se zarazila úplně 😀 si myslím říkala,že mě nějak zachutnalo 😀 jo..a dnes mám sem tam pocit jako na MS..tak pořád lítám na wc zkoumat intimku....

Ahojky holky 🙂 Nesu dobré zprávy, jsme v pořádku, živoučký až dost a neradi se fotíme 😀 Krev dopadla dobře, podkoží máme 2mm což je dobré, měříme 7cm, dostala jsem průkajdu a na další KO jdu až 5.9. 🙂 Ještě mě čekají další krevní testy někdy v polovině srpna a docela dost možná nebudu muset na odběr plodovky 🙂 Dneska byla u ultrazvuku přítomna i moje dcera a myslím, že to pro ní byl zážitek 🙂 Je jí skoro 19 let, tak aspoň bude dopředu vědět co a jak 😀 Nějakou fotečku vám sem dám až budu z práce doma, ale nic moc teda ... panu doktorovi se nelíbily 😀 Prcek se natřásal celou dobu na začátku, ale jak došlo na focení tak vzdoroval (celej tatínek) 😀 Dokonce mu pan doktor pouštěl jeho srdíčko, prý to občas zabírá, aby se prďolové pootočili, no a náš mrňous nic, kdyby uměl ukázat prostředníček na ruce, tak věřím, že tam na té fotce bude 😀 😀 😀