1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Ahoj dievčatá.
My máme z jedného IVF chlapca,kedže som už staršia osobka,tak som v tehotenstve absolvovala príšerne vela testov,genetika,plodovka a pod.Ked sa tak obzerám spätne,tak som si tehotenstvo vobec neužila,jedno stastie,že som kludná povaha a pozitívne naladená,ináč by som to dost taažko zvládala.Chodila som do práce až do poslednej chvíle a to som mala byt na rizikovom 🙂 a teraz po roku chceme dalšie mimi z IVF 🙂 Začíname koncom srpna,takže uvidíme,držím vám všetkým palčeky a hlavne nemajte čierne myšlienky 🙂
Krásné dobré ráno holky. Dneska jsem tááááák blbě spala. Honilo se mi v hlavě spoustu hloupostí. No mám regulérní strach ☹ Břicho bolí jako by chtěla dojít mrcha, ale to jsou podle mě jen nervíky. klepu se jak drahej pes. Už to chci mít za sebou a vědět co kdy a jak bude, ta nejistota je na hovníčko ☹
@malinka_02 Děkuju kočko, to víš že dám vědět 😉 Kupodivu Martin je úplně klidnej a ještě mi říká, stejně si myslím že spermio bude horší. No neliskla bys mu?
@martina_81 neprdíme!!!!!!!!!!!to bych si nedovolila!!!!!ale jak je manžel doma o víkendu,tak jdu jen nakouknout,co tady a hned ho mám za zadkem,že se potřebuje na něco podívat,tak nestíhám reagovat na vše!!!!!!!!!!!!ale prdět na tebe??no to néééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!dočítám,jak píšeš,že jsi po ET nachodila na sluníčko..to já se i koupala 😀já jsem ale pacient...já si myslím,že by jsi měla dělat to,co ti tělo dovolí a při čem se cítíš dobře....být na nervy a ještě ve vedru zavřená doma,to bych nedala...
@mmirunda už jsem moooc zvědavá na info!!! 😉
@martina_81 myslela, som to tak, ci sa napr. neda nejako zvysit sance prostrednictvom vitaminov, alebo nejaky cvikov a tak, ale to si asi clovek musi vygooglit na zahr. strankach ,lebo u nas je veda v tomto smere asi pozadu 🙂
@evikj33 Ahojky kočko, jdu si do obchodu pro snídani a vezmu i nějakou čokošku 🙂 aby se mi zvedla hladina krevního cukru 😀 😀 Chlap je naopak naprosto v klidu, tak to určitě zmákneme. Hned pak budu informovat jak se ty jeho mršky zlepšily nebo nezlepšily, uvidíme. Já nafasuju bodance a rozjedeeeeemeeeee tooooooooooooo 😀
Snídaně a čokoška ve mě, tak já vyrážím. páááááááááááááááááá

@martina_81 Nechápu, proč tu genetiku a imuno nedělají všem před IVF. Určitě byto ušetřilo, psychiku, zdraví, peníze i čas. Doufám, že se ti to tentokrát po tom vydaří.