1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@chilinkaxxx Ahoj,ja nevim, jaka je sance, jestli se uchyti obe,ale nam rikali, ze se uspesnost embryotransferu nezvysuje s poctem zavadenych embryjek, protoze to nejvic zavisi na tom, jak je pripravena deloha.Takze teoreticky jestli je pripravena dobre a jestli jsou obe embryjka kvalitni treba i vysetrena PGD,tak by se mohly uchytit obe 😉
@saraha2 aha já nešpiním tak nevím zda to je dobrý nebo ne... nooo uvodíme...
@ivapo Jsem teď pročítala diskuze na téma triple testy a odběr plodové vody a je to mazec .... v cizině snad dokonce od triple testů upouštějí, protože jsou jen orientační a zbytečně plaší těhule ... bývají buď falešně pozitivní nebo někdy zase falešně pozitivní ... jedna mamina tam měla dokonce hodnotu snad 1:32, ale byla myslím v pořádku. Je docela zajímavé si o tom počíst.
@danny38 ahojky, prosím Tě mrcha přijde i přes utroš?? Někde sem četla, že když mrcha nepřijde do 10týho dne po ET je to dobrý znamení...
@janulkaa23 ano, moze prist aj cez utros
@melisska děkuji za info 🙂 a co ty jak si na tom??
ja idem do 5.ivf cakam ms-september
@melisska už 5.???
@janulkaa23 ano 😒
@melisska chudáku :(( tak držím mooooc pěstičky
Ahojte holčičky, ozývam sa po 2 mesiacoch z vlastnej postele, dúfam, že nadlho som opustila špitál. Do konca prosince aspoň 🙂 Robili mi ešte na rozlúčku ultrazvuk, malá je v poriadku, má všetko čo má mať a nič navyše 🙂 ale naštval ma lekár 🙂 hovorí mi: najprv som myslel že ste chudá, ale asi máte špek na bruchu - nevidím malej pekne tváričku. A to nemám v 5. mesiaci ani 60 kíl 😀
@janulkaa23 dakujem 😉
@melisska nemáš za co 🙂)
@janulkaa23 Taky jsem slyšela, že může přijít přes utroš, myslím že to měla saraha při prvním IVF
@fionna díky 😉
Dneska nálada pod bodem mrazu.. Chytla mě depku už ráno, pak mi zavolala máma že jaksi oslava mých narozenin se asi konat nebude- oba bratři odjeli na dovolenou s holkama, jak kdyby nevěděli kdy mám narozky, babička v nemocnici, děda nedorazí je na své chalupě a táta má nějakou práci a asi se protáhne i na večer ten den kdy to je.. ☹ takže bez nálady. A pak švagrová, poled na její bříško v 6 měsíci jak si ho hladila ně dostal...

Ahoj holky, ve ctvrtek jdu na ultrazvuk. Kolikaty den jste ktera mely srdicko?Zajimalo by me, jestli uz by ted melo byt? 🙂