1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 ahojky to je mi lito ja vim jak se citis ja mela to same po revizi tri mesice a jeste koukat na tehulky mi taky nedelalo moc dobre no a ted mam akorat strach ze to zase nevyjde a ja budu zklamana ale to si snazim ani nepripoustet
@pawlla no bohužel jedna z nejlepších kamarádek čeká druhé mimčo, švagrová taky druhé, další 2 kamarádky porodili druhé před měsícem a muj brácha má ted čerstvě druhý mimčo tak je to prostě trochu moc..
@malinka_02 jo je toho najednou jak naschval vsude kolem moc taky mam kolem sebe jen mimina a tehotne ktere navic pomalu ani nevi co je to ovulace....-ted jeste jedna znama resila potrat no des s tou nemuzu vubec mluvit jak lehce se rozhodla pro neco tak hrozneho ja bych na to dobrovolne nikdy nesla protom si neuvedomuje ze treba pak nemusi uz tak lehce otehotnet, a pro ni to bylo jak by sla k zubari hnus z toho jsem mela taky ted regulerni depku 😢
@malinka_02 děkuji, noo uvidíme jak to dopadne 🙂
@mia75 tak hurá,že jsi doma už!!!!!užívej si vlstní postýlky a dávejte na sebe pozor!!!!přece jen po dlouhé době odpočinku bude i sebemenší námaha určitě znát!!tak opatrně!! 😉
@danny38
@janulkaa23 jo,jo,mě přišla MS přesně na den po prvním pokusu i přes utrogestan..
@saraha2 děkuji 🙂 dnes dojdu do lékárny a zítra ráno si zkusím udělat testík..to budu 1Otý den po ET a 15tý den po OPU tak uvidíme...
@janulkaa23 tak tfuj,tfuj držím palečky!!!!! 😉
Ahojte holky, dneska nějak depresivně ☹ Klepou se mě ruce a bojím se injekce .... Nějak jsem si začala představovat kolik jich do sebe ještě musím napíchat a je mi z toho špatně
@malinka_02 Ooo,no tak to je smutný. Ale nevěš hlavu. Však ty taky budeš hladit bříško 😉 .
@malinka_02 Ten pocit znám taky. Když jsem ležela na operčním sále, že je to mimoděložní, našla neteř // na těh.testu. Dnes je z těch // krásná holčička. A taky když na ní kouknu si řeknu, že tak nějak mohla být ta má....Ale sakryš dost s depkama a hlavu vzhůru, my to dokážeme 😉 Ještě letos, se to musí každé do vánoc podařit 🙂
@janulkaa23 Držím moooc pěsti na zítřek, chceme tady zítra vidět fotečku s // 🙂
@malinka_02 Nejhorší je, když se ta všechna negativa spojí dohromady a depka jako prase je na světě ☹ Nesmíš se tomu poddávat, je to těžké a vím že druhým se to mluví, když ji nemají, ale život je občas pořádný boj. My ženské jsme oproti chlapům na tom lépe, umíme hodně toho vydržet a jen tak se nevzdáváme. Proto se vyprdni na depku, venku krásně svítí sluníčko, tak se koukej usmát a začni se ladit do pozitivna 😉 A nic se neboj, i ty budeš hladit své bříško s mimískem 🙂 Posílám ti tam miliony těhu bacilů 😉
@mmirunda ahojky ale zadne depky ja dneska zacala pichat agolutin no des ta jehla je obovska a kdyz si oredstavim ze ho minimalne 20 dni budu pichat a jeste k tomu sama tak mi z toho taky neni nejlepe ale je to pro mimiska kdyz bude potreba budu opichana cela hlavne ze to prckovi pomuze musis myslet na nej 🙂
@janulkaa23 Ahoj, tak co sa tyka dni sme na tom rovnako. Ja tiez zvazujem zajtra spravit test. Tak som velmi zvedava. Od nedele spinim a prestali ma boliet prsia, no mam ich naliate a som nafuknuta. Vcera som po dlhsej dobe sla na nakup a zistila som, ze nezapnem nohavice 🙂 tak ja len dufam, ze to sa embryjka zavrtali a roztahuju... Tak si na zajtra drzme palce!
@lenkavav nooo testík sem si koupila a váhám... bolí mě podbřišek, nešpiním, prsa nalitá, nafouklá sem...kalhoty též nezapnu 🙂 tak uvidíme...docela se bojím..kolik máš embryjek?? já pouze 1, ale ze 7 odebraných, zůstalo pouze to 1 tak doufám, že je nej nej nej 🙂))
@janulkaa23 Ahoj, no my sme boli na 2. ivf. V prvom sme mali 3 vajicka a len 1 embryjko a to sa zial neudrzalo. Teraz sme mali 9 vajicok a z toho 6 embryi. Dali sme si vlozit 2. OPU sme mali vo stvrtok a v pondelok po PK nam ich vlozili. Ostatne sme si dali zamrazit. Zajtra mam tiez 10 den, tak uvidime. Prvykrat som velmi chcela a robila som si test asi na 11. den a bol negativny. Ale ak si dobre spominam spinila som len 1 den ale mala som vsetky priznaky, tak dufam, ze teraz to nie su opat falosne priznaky. Bojim sa pomyslenia na test.....ze budem opat sklamana...Ale snazim sa mysliet pozitivne.
@janulkaa23 no a obcas citim, ze sa v podbrusku nieco deje ale neboli ma, len obcas tam nieco zapicha alebo sa pohne....ale ziadne bolesti nemam.
@lenkavav jooo to já taky... na netu sem četla, že špinění nemusí být u každé ženy, že u některé se uchytí a nešpiní vůbec...to uvidíme...stále mě bolí podbřišek a když trochu dýl jdu začne mě poblívat břicho tak nevím..
ahojky, vůbec Vás nestíhám číst...ted sem moc nechodím..bud dovolená, nebo pořád lítám někde po doktorech..ale v pondělí už konečně kontrola v Motole..a řeknou nám co dál...dle genetiky , a všech různejch výsledků ve zprávě doporučují IVF ICSI...tak uvidíme kdy na to půjdem 🙂 ráda bych tak do konce roku byla alespoň těhule 🙂
@mmirunda já si ještě nic nepíchám... 😀 až se toho začínám pomalu bát, jak to zvládnu...ale když to zvládneš ty, a spoustu dalších ženskejch, co se též jako my snažej o mimča..tak to též zvládnu...a ty ted jsi na neschopence? nebo normálně chodíš do práce? a chystáš se po IVF na neschopenku?

@janulkaa23 já začla špinit 13 den po ET a MS měla 14 den záleží na delce cyklu, 10 den sem ani nešpinila a těhu sem nebyla.A rozjela se přes utroš.
@mia75 to je skvělý že ste doma 😀 😀 tak ted se těšíme na fotečky 😀 😀