icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda no jo to chlap se taky boji aby mi neublizil (naaajednou) tak jsem mu rikala ze mimi tam jeste neni ze si to chci poradne uzit 😀 dokud muzu 😀
@saraha2 ja bych si nejradeji nechala dat do briska vsechny tri 😀

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla ses zbláznila??? trojčatááááá 😲? 😀 😀

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda nooo me je lito je tam nechat klidne bych brala vsechny tri 🙂

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla ty jsi divná 😀 to ti už leze na mozek. Počkej jak bys šílela až bys vážně měla trojčata 😀 😀 Zkus jim to zítra navrhnout 😉

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda noo on mi to puvodne rikal primar Otevrel ale smal se u toho rikal tak kolik embryjek vsechny tri 😀 a ja ze kliiido, mame doma hodne mista plno prazdnejch pokoju a ja ted stejne nemam co delat tak klidne trojcata 😀

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla Blázne 😀 😀 By mě šlehlo z dvojčátek natož z trojčat 😀 😀 (ale ty dvojky bych snad zvládla 😉 )

mmirunda
18. srp 2012

Holky padlááááááááá za chvíli, tak se loučím a připojím se ještě z domu 😉

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda ja bych dvojcatka moooc rada i trojcatka to by mi vubec nevadilo aspon bych to mela uz zasebou vzdy jsem chtela hodne deti jen nevim jak bych to odnosila tri najednou 😀 Mame doma tri volne pokoje tak to je akorat 😀

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla Ty jsi prostě blázen 😀 Jinak asi už jsi šla do hajan, tak přeji jen ty nejsladší sníčky a pohlaď si za mě zítra bříško, až tam budeš mít miminka 😉 Myslím na Tebe a budu držet palušky 😉

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda diky moc jo jsem uz v posteli ale porad neco ctu a cucim do toho tabletu a ne a ne usnout 😀 To jsou ty nervy

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla tak to zaklapni a chrupkej 😉

pawlla
18. srp 2012

@mmirunda no musim jinak se mi bude desne vstavat pustim si relaxacni hudbu a jdu hajat dobrou noc

mmirunda
18. srp 2012

@pawlla Sladké sny 😉

mmirunda
19. srp 2012

@pawlla Beruško posílám pozitivní energii 😉

danny38
19. srp 2012

@pawlla Přidávám se k Miruš 🙂 Za chvilku budeš mít prďolky u sebe 😵

lenkavav
19. srp 2012

Tak holky, test je negativne...opat....od rana len placem a neviem sa spamatat....

fionna
19. srp 2012

Dobré ráno děvčata, koukám, že jste pěkně ukecané, ale aspoň mám , co číst 😀
@pawlla Mooooc držím pěsti, ať se to povede. A těmi trojčátky jsi mně pobavila. Mýho by asi trefilo a byla bych vdova 😀 .Jinak představa dvojčátek by se i mně moc líbila. Ale asi doktor a manžel budou proti. Měla jsem problémy v břiše donosit jedno. Jinak ti na tebe myslím a dej vědět jak ses rozhodla a kolik květinek sis nechala vložit 😉 .
@mmirunda Tak co? Brnkla jsi na souseda? 😀
@saraha2 Ahoj, jak se cítíš těhulko? Fotečka je krásná, závidím tiše. Máš už nevolnosti_ Objímáš záchodovou mísu 😀 ? To, co jsem nesnášela, bych teď i uvítala 😉 🙂

fionna
19. srp 2012

@lenkavav Leni, to je mi líto ☹ ☹ 😒 . Jakou metodu jste si nechali ICSI a kolik morulek?

rory_g
autor
19. srp 2012

@pawlla hodně štěstí Pavluško 🙂

malinka_02
19. srp 2012

@pawlla Tak držím palce! Teď už máš mimiska u sebe. Já právě měla loni 8 zánětů močáku a skoro všechny po sexu a to víc čistý už sme snad ani nemohli být a letos po dalších 4 zánětech sem byla na operaci s močovou trubicí tak si ale stejně ted kolem ivf a ketu radši dávám pozor..
@lenkavav to je mi líto. Tak si dneska poplač a zítra zase hlavu vzhuru a jdeme dál. Já takhle brečela před 14 dny a zítra UTZ a jdeme do KETU musíme to zkoušet, třeba to vyjde!

lenkavav
19. srp 2012

@fionna Ahoj, ano mali sme ICSI. Bolo to 2. ivf. mali sme aj PK, dali sme si vlozit 2 embryjka. Tu v SR neplati, ze ak si das 1 embryjko tak mas viac zaplatenych ivf. Tu su stale platne 3. Tak velmi sme chceli.... mame 4 mrazacky, tak v septembri pojdeme opat skusit KET. Ale psychicky sme obaja na dne.... zajtra idem este na krv, ale uz tomu nadej nedavam kedze test bol uplne biely....

fionna
19. srp 2012

@lenkavav To, je fakt smůla. Udělali jste všechno a nevyšlo to. ☹ Budu ti moooc držet pěsti, ať ti KET výjde a brouček se drží. Hlavu vzhůru, psychika hraje velkou roli. Věř, že ti to výjde, nevzdávej to.

lenkavav
19. srp 2012

@fionna Dakujem, velmi pomaha ak vies, ze ti niekto praje a je s tebou!

pawlla
19. srp 2012

Anoj jplky tak jedu z brna doktor i sestricka byli moc prijemni jako vzdy tak mam v brisku dva mimisky to jedno roz razeni neprezilo ale ty dva jsou prej moc pekne, dali jsem si v brne jeste obed a za nejakou jodku budu doma. Citim se dobre mam ohromnou radost ze mam mimisky uz u sebe 🙂

mmirunda
19. srp 2012

@pawlla Beruško, moc moc na tebe a mimísky myslím a držím palečky. Teď jen vydržet a dočkáš se dvou //. Odpočívej a opovaž se něco dělat.

martina_81
19. srp 2012

@malinka_02 ahooj, na té genetice jsme byli v Pardubicíchi u dr. Bělobrádkové. A na imunologii pojedem do Hradce do fakultky.

pawlla
19. srp 2012

@mmirunda diky moc 🙂 noo odpocivam teda musela jsem kousek cesty ridot pac bracha byl unaveny a malem usnul ale ted sedim na papu v restauraci a pak planuju si jit lehnout a odpocivat celej tejden ☹

danny38
19. srp 2012

@pawlla Držím tobě i mimískům moooc pěstičky 😉

annastasia22
19. srp 2012

ahojte zienky idem vas trosku povzbudit ja som mala 1 ivf icsi a vyslo to na 1 x ! 🙂 🙂 na 14 den po et bolo hcg 1722 🙂

malinka_02
19. srp 2012

@martina_81 aha ja bych šla v Praze do Podolí.
@pawlla tak to budou dvojčáta 😉