1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla jasně že jo ! 😵 😵 😵
@malinka_02 no jasem nervozni je to des uz bych chtela mit bruuuch aspon tak v 7 mesici 😀
@pawlla Ahoj, to je perfektni! Gratuluju mocmoc moc!Tak se ted krasne rozmazluj,at se jim prijemne zavrtava 🙂
Holky my dnes jedeme na srdicko,tak se trochu bojim....ale mrcha nedorazila, tak doufam, ze budeeee!!! 😵
@tulipanek82 Držím palečky, neboj ♥ bude
@tulipanek82 Určitě tam srdíčko bude a ty nezapomeň vložit foto 😉 🙂 , jak ti mává 😉
@tulipanek82 To je jasné že tam bude, neboj 😉
@kive76
@fionna
Diky moc holky no uvidime snad z toho budou nakonec opravdu pekna dvojcatka 🙂
@tulipanek82 neboooj srdicko bude a uvidis prcka pak se taky pochlub foteckou 🙂
@pawlla Gratuluji i mimískům, pěkně je rozmazluj ať u Tebe zůstanou 🙂 Já byla dnes na krvi a myslím, že ve 3 hodiny se dozvím negativní výsledek, jelikož mám mrchu a i test byl negativní..je fakt, že se mě snažila sestřička uklidnit, že občas se stane ,že na začátku těhu máš mrchu a test to ovlivní, ale nepočítám s tím a chci se zkusit s dr dohodnout na IUI...
@janulkaa23 ahojky to je mi moc lito ze ta mrcha prisla ale urcite zkuste bojovat dal si mlada uvodis ze se to nakonec podari moc drzim palecky
@pawlla jojo taky Ti držím palečky 🙂
@saraha2
@janulkaa23 no ja mam hrozny strach aby to nedopadlo jako minule to jsem mela radost z // jen chvili ☹ ale snazim se myslet pozitivne
@pawlla nebooj vše bude ok... já chci zkusit IUI než 3 měsíce čekat na další IVF...tak uvidím co mi řekne dr...
@janulkaa23 jasne urcite to zkuste ja po revizi cekala 3 mesice byla to hruza to cekani je urco lepsi kdyz se mezi tim neco deje
@pawlla jjj uvidím co mi řekne dr, ale chci jít to navrhnout...
@janulkaa23 Taky si myslím, že je lepší, když se něco dělá, než-li nic. Čekání je hrozné období. Pokud můžeš jít do IUI, tak jdi do toho hned. Hlavně si, ale zjisti, jak je to s hrazením pojišťovny. Jestli IUI nepočítají stejně jako IVF. Na některé diskusi jsem četla, jak se tam jedna rozčilovala, že VZP jí to dala jako IVF a už jí nezůstaly zdarma hrazené pokusy, A že kdyby to byla věděla, tak si ty necelé 3tisíce za IUI zaplatí sama.Nevím, ale určitě se na to zeptej, jo. Držím moc pěsti.
@fionna joo určitě se zeptám 🙂 co vím tak naposledy mi dr říkala, že se nic neplatí jen léky pokud je to nutný...určitě čekat jen tak nechci.. joo to já si kdyžtak to zapltím taky sama...
@janulkaa23 já měla taky hned po prvním IVF IUI..
@saraha2 joo já to právě četla u tebe taky mě to napadlo 🙂 a jak dlouho po IVF si šla na IUI??
@janulkaa23 hned po MS
@saraha2 už tak brzo?? já uvidím na kdy mě objednají k dr a další ms bych na to chtěla jít a jak dlouho po IUI si šla na další IVF??
@janulkaa23 no..já šla 12tý den po ET na krev-tu mě ani nebraly,jsem měla jasnou,silnou MS a hned jsem se s dr.domluvila,že přijdu na ultrazvuk,jak bude končit a bylo hned IUI..proč čekat...pak mě našli polyp v děloze-takže další cyklus odoperovali a pak hned s další MS další IVF..byl to fofr 😉
@saraha2 aha.. noo já si jdu ve 3 pro výsledky, tak mě objednají k dr...a dohodnu se s ní co a jak dál.. mrcha mi už pomalu končí a k dr mě objednají až asi na další týden

@malinka_02 nooo to doufam ze budou 🙂