1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Ahojík ráda bych se k vám přidala naše cesta je zdlouhavá čekáme na mimčo už víc jak dva roky ted momentálně jezdíme do CARU do Brna brala jsem tři měsíce Glostilbegyt a Pregnyl zdravotne jsme oba v pořádku a přesto mimčo pořád nic . Tento měsíc pojedeme na kliniku spíše na poradu a chteli bychom jít do IVF můžete mi poradit čeho se vyvarovat a na co se připravit ráda bych věděla co nejvíc info a vašich zkušeností ...Díky a krásnej večer...
@zandida ahojky jsem na tom podobne jsme oba zdravi na nic nam neprisli a o mi i se snazime 3 roky chodim taky do brna do car unica prvni ivf nedopadlo moc dobre tak jsem sla na KET a ted jen cekam na ultrazvuk jestli je mimi ok. Neboj v centru ti vse reknou jak to vse funguje a poradi ti
Krásné dobré ráno holky, ty injekce už mě štvou. Dneska jsem už píchala tři 😠 😠 😠
@mmirunda jo jo pichala nic prijemneho to neni ale to budes pichat jen chvilku ne ? Uz si to moc nepamatuju pac ja furt neco picham .... 😀 ..... Nastesti ted uz snad nebudu muset ale ten golutin jeste mam 4 ampulky tak uvidime se zeptam jestli to muzu dopichat pac je to dobre pro mimi
Ahojte,dnes mi dr.pri kontrole ultrazvukom po 5 injekcii gonalu povedal,že mám nabeh na hyperstimulacny syndróm, viete mi niektorá napísať čo všetko mam teraz preplatene z poisťovne? Povedal,že musíme vykonat odber a odlozit transfer.
@barunka28 ahojky, s OHSS si "užila" @zana21, třeba se Ti ozve...já jen vím hoooodně moc pít vody a jíst hodně bílkovin, v lékárně prodávají i čistou bílkovinu, myslím, že je to rozpustný prášek. Ať je Ti brzy líp 😉
@mmirunda to zvládneš, za chvilku budeš mít prďolky v pupíku 🙂 Ale taky bys asi měla hodně pít, když se Ti udělalo tolik folíků, aby se Ti nerozjel OHSS...
@pawlla tak si zajdi, srdíčko/a ještě asi nebudou, ale budeš aspoň vědět, kolik se jich chytilo a jestli jsou na správném místě 😉 Za to uklidnění to stojí 🙂
Tak a já razím na kávičku, zatím pa holky
@barunka28 Ahojky, já jsem měla také náběh na OHSS při stimulaci. Dr mi poradila hodně pít, 4 litry určitě ( a ne jen vodu a čaje, ale také dostat do sebe minerály - minerální vody nebo iontové nápoje - seženeš v lékárně, prášek pro sportovce). V žádném případě nepij nic perlivého, to ještě více nadouvá bříško. A jez hodně bílkovin, já si koupila v lékárně Protifar. Jinak mě do odběru a ET OHSS trochu ustoupil, tak že k ET u mě došlo a povedlo se 🙂 Říkají, že po OHSS je větší šance na úspěch, u nás to platí 🙂 Tak přeji hodně štěstíčka a šetři se 🙂 Snad jsem trochu poradila 🙂
Ahoj holky, já mám dneska takovou radost - dohodli jsme se s manželem, že jestli budou všechna vyšetření v pohodě, zkusíme další pokus ještě do konce roku 😵
Jinak dneska se mi ozvala holčina, která se mnou byla na prvním pokusu .... už je v 5.měsíci 😵 To je síla, jak to letí!

@pawlla moc děkuju 🙂 Přítel pravil, že vypadá jak pan Burns 😅 😀