1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@plumeria me embryolozka rekla, ze je to po letech proverene, ze nic horsiho mrazit nechteji , ze je to zbytecne, ze pokud to nedoslo do toho stadia po tech dnech co jsou max dane, tak je to zbytecne
samo pokud nemas 6 den zadne takove embryo vlozi ti i horsi kvalitu pokud na tom trvas
@zelvik no jo tesime se moooc...ja tu tak dlouho nejsem, ale manzel uz 10 rokov, a uz sa tesi na rosicov ako si ich uzi a hlavne ze sa o nich postarame...dcera uz pojde v septebri do skoly...bude to super, konecne uz domov, potom si uz konecne mozme povedat ze sme doma.. 🙂 jajaj kiez by si mala pravdu a hned s dvomi v brusku by som sa vracala....bolo by to pre vsetkych krasne... 🙂
@rory_g Ahoj, tak to jsem ráda, že jsem z ní neměla ten blbej pocit jen já, občas jsem odtamtud chodila hodně rozhozená, právě z toho jejího někdy nepříjemného negativního postoje a chvilek kdy byla milá bylo opravdu málo. Darebnej byl příjemnej to je pravda, ale myslím, že byl pod její taktovkou a že je vedla oba dva, ještě tam byla taková mladá doktorka, ale u té jsem byla jen párkrát, No a po tom poledním pokusu, kdy jsem byla úplně vyřízená, jsem tam nemohla vůbec už chodit, protože jsem jim nevěřila.
@coralin Ahoj, no mě to připadalo, že tam jsou milí jen první dvě návštěvy a když neotěhotníš tak, jak by se jim hodilo do statistiky, tak milí být přestanou...no třeba se to tam zlepšilo, @zelvik tam chodí a v pohodě 😉 Tu mladou myslíš asi dr. Žáčkovou, tu jsem měla jen při vstupu, pak už ne..zdála se mi v pohodě
@saraha2 Ahojky, ty jsi tak úžasně pozitivní, že bych se divila, kdyby se to nezdařilo hned na poprvé. Jdu do toho teď s trochu jiným přístupem, a snažím se nebejt moc nervozní, ale nevím jak na to nemyslet.....proto jsem i přemýšlala o tom, že bysme buď někam odjeli nebo že bych chodila do i do práce a mezitím si vzala třeba volno. Ty jsi doma???? Jinak děkuju moc za podporu, je zvláštní že se teď docela i těším. Při prvním pokusu jsem tomu také hodně věřila a vlasně i při těch dalších, pokažný...jen.....ale teď si říkám do třetice všeho dobrýho 🙂
@vall83 právě proto jsem si myslela,že u toho manželé jsou!§aby byli při tom oném "aktu" 😉 no ne??
@coralin ahoj!!je jasné,že jsi nervozní,člověk se bojí i případného neúspěchu...nikdo,kdo to nezažil,to nepochopí!ale když už toto podstupujeme,tak to musíme brát pozitivně..takže ty se te´d pěkně nalaď a těš se,jak budeš sedět na vajíčkách,pořádně zahřívej.. 😉 to by bylo,aby nebylo!!!!jinak ano,já jsem doma!!!hned při vydání léků mě nabídli v caru neschopenku..a protože to před dvěma lety podstupovalaznámá,která mě právě líčila,jak si píchala kdesi v prachu u strojů atd,tak jsem to hned vzala..i když já nikde u strojů nejsem,ale i tak..podle rad holek tady jsem se snažila hodně pít,takže jsem ráda,že jsem to absolvovala doma.pořád jsem lítala na wc..i v noci mě to budilo..no jak malé dítě..ale záleží na každém,někdo ti řekne,že když je v práci,tak na to nemyslí až tak..ale já tím,že mám kolem sebe spoustu úžasných přátel,kteří to prožívají pomalu víc,než já s manželem,tak mě to hrozně uteklo!!dnes mám ET a už mě chodí sms,at jim tam řeknu,at to zavedou pořádně a pěkně daleko a hluboko 😀 takže se neboj a hurá do toho!!!!!jinak ti jedni,co po prvním neúspěchu vyměnili car-za ten můj,kde jsem ted,tak mají už i druhé dítě a to že přišlo ani nevědí jak.. 😉
Ahoj holky, tak já mám zase všechno špatně ☹ Ráno jsem měla na papíře krev, takže se mi asi rozjede MS a stimulka je zase v pr... ☹ Ach jo, mě asi fakt není souzeno mít mimčo
@marmina já vůbec nevím, jestli se mrcha rozjede, zavolám ráno do caru, jestli by to nešlo, stejně se začíná až tak 2-3 DC, ne? Teď se zdá, že už se to uklidnilo, tak uvidím...taky jestli to nemůže být z toho Pentomeru, je na prokrvení, tak jestli mi neprokrvil dělohu až moc..dnes jsem teprve 24DC, do ms by měl být ještě týden ☹
@marmina @vall83 holky díky moc, ráno to byla jasná krev, jen na papíře teda, teď jen takové nahnědlé nic na papíře, tak uvidím, jestli se rozjede, ráno hned volám a vecpu se tam!!! Děkuju, jste moc hodné, trochu jste mě uklidnily 🙂
@saraha2 moc na Tebe myslím kočko, držím palečky 🙂
@vall83 Ty jsi po OPU jen chvilečku, vydrž, MS se ukáže brzy 😉
@rory_g Ahoj, no co to čtu? Nestraš!!!!!! Jak to vypadá teď? Doufá, že dobrý a že všechno stihneš jak máš. Já jsem dneska 25 DC, MS čekám v pátek. A v noci jsem skoro nespala, bolelo mě břicho jak když to mám dostat. Tak mi to v hlavě taky šrotovalo. Protože podle plánu mám začít píchat v sobotu, to bude v klídku doma. A takhle by mě to vyděsilo, protože zítra mám sraz s kámoškou večer na kafe a ve čtvrtek slavíme v práci jedny narozeniny, takže rozhodně nebudu doma v termínu, kdy se musí píchnout. A fakt bych to nechtěla napoprvé řešit někde na WC jako feťák 🙂
Koukám, že z těch nervíků už asi nevyjdem co?
DRŽ SE

@marmina no néé.ale tak u toho by chlap měl být,ne??já četla na nějakých stránkách,že právě to ukážou manželům na monitoru a pak zavedou...