1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 no vidíš tak se tam s želvíkem potkáš 🙂
@malinka_02 uvidíš, bude to o.k.
Tak embryjka se rozmrazili ale transfer až ve 13.
@kive76 Já bych ji nepoznala ..
@malinka_02 no jo vy tady vlastně nemáte fotečky 🙂 mě by jsi podle fotky určitě poznala 😀
@malinka_02 To nevadí, hlavně že jou embryjka v pořádku 😉
@mmirunda jo jo to je nejduležitější!!
@kive76 no nemužu to víš svět je malej a otěhotnět nemusím ještě 5 let a nemusí to nidko vědět..
@mmirunda nie vobec ziadne priznaky, ficala som akokeby som ani vklad nemala, az na ten 10 denKET (po dovolenke prvy den v praci) ma prehnalo a zacala som krvacat a od vtedy sa toho neviem zbavit. 😒
@danny38 juu dik, uz tu vediem stavky ci dvojky ci jedno. tak si ta piiiisem 😉
@malinka_02 dakujem krasne 😉 prskaaaaam tfuj tfuj tfuj
@dadenka111 🙂 děkuji!
@zelvik aha tak zítra držím palečky a pak ser budem podporovat 😉
@malinka_02 No jasně. Mně teda teď bolí od včerejška břicho a jde mi to do zad - ovulace byla teda pořádná.
@zelvik myslíš ovulace s ovitrelle? Protože mě taky pěkě bolí podbřišek a do zad..
@malinka_02 Jojo, s Ovitrelle,píchal jsem ho v pátek večer a neděle byla utrpení. A to měl mm zrovna tulivou a pořád za mnou běhal a já nebyla schopná. 😒
@rory_g Hmm🙂 to bude zajímavé, páč jsem přes léto trošku víc papala a jsem trochu vypasenější🙂, takže volné kalhoty abych hledala... Ale já si poradím. Vezmu přes to nějaký volný hadr a rozepnu knoflíky 😀 😀 😀
@kiwisek Tak to jste hodné, to určitě musí zabrat. Já vlastně nevím, kolik jich vložíme. Podle toho, v jaké budou kondici až se rozmrazí...

@malinka_02 držím též palečky 🙂