1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla tak to je jasny pokud si z nej nervozni tak lepsi aby si mela klidek..
@malinka_02 Ale jo, sance mala, ale je 🙂 Ale samozrejme preji zelvikovi, aby se ji zavrtalo tolik, kolik si preje 😉
@adriene to ja taky..stejne koukala sem na vyrocku z Podoli a maji u ivf+icsi uspesnost 38% a u ket jen 26%
@malinka_02 tak to proto, ze mrazeny nejsou hold cerstvy, no 😒 a kde se da vyrocka zkouknout?
@mmirunda
@malinka_02 no už se těšim na ráno.. Nebo bojim ? 😅
Krásné dobré brzké ráno 🙂 My sílíme 😵 😵 až bude denní světlo hodím sem testík, snad mi to tím křápem telefonovým půjde vyfotit 😀 😀
@pawlla Tohle si vůbec neříkej ( a i kdyby náhodou, zase by jsi to zvládla!!! jsi ženská a silná ženská!!) Já ale věřím tomu, že bude všechno v pořádku!! Myslím na tebe seč mi síly stačí beruško, tak bojuju ano? Hlavně to nevzdávej. Spoustu holek krvácelo a čeká teď zdravé miminko, tak klídek

@malinka_02 ja ho tu radeji nechci stejne by tu nic nenadelal snazim se ted byt v klidu
@ivapo byla jsem uplne na infarkt jak ten dr tam stoural tim utz a nic nerikal ale pak mi to ukazal jsem zvedava co mi reknou zitra, ja jsem hned jela do nemocnice protoze jsem se bala ze je to zase potrat jako minule