1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
holky neviete asi priblizne ktory den cyklu sa robi KET?
@zelvik @marmina @vall83 ahoj zvědavky, tak budu mít Menopur 3 ampule denně, 225 jednotek myslím...no mám děsnou radost. Ultrazvuk byl ok, jinak čekám na MS a první den volám do CARu a musím pro injekce a asi pátý den aplikování první utz. Jinak se prý uvidí, plánujeme IVF, PK a mražení, případně se doladíme podle úrody...
Tak zatím dobrou noc, @zelvik jak jsi zvládla píchnutí? a kolik máš Ty jednotek?
Teda holky, vy toho nakecáte, že vůbec nestíhám dočítat. 🙂 Přijel nám nečekaně na návštěvu můj bratr a rozhodl se zůstat do zítra, tak jsem tu všechny trochu opečovávala.
Napřed jsem to nechtěla psát veřejně, aby mě tu ještě někdo nemazal, ale chodím, nebo chodila jsem do Gestu v Praze. A to jsem vám ještě neřekla o těch nejlepších omylech, jaké jsme tam zažili. Na podzim mi nabírali AMH a podle výsledků mi řekli, že už nikdy další své děti mít nebudu, protože mám AMH 0. Po 3 týdnech mi řekli, že se spletli. Teď během IVF mi řekli, že má můj manžel hepatitidu B. Volala jsem mu celá vzteklá, že mě buď s někým podvádí, nebo není v práci dost opatrný a nakazil se. Hned letěl na hematologii, nechal se nabrat a zjistil, že to byl druhý omyl.
Uff, přijdu si, jako když tu na někoho žaluju. 😅
@cuddle ahojcek diky, jaj kez by aj u nas to bolo okolo 20-teho dna ....bojim sa aby nam to nevyslo 18.-20.4.2012...ideme na 3 dni na slovensko, manzel tam ide na pracovny pohovor a neradi by sme neco presvyhli 😢 no kebyze to je az okolo 20-teho dna bolo by to super...uz vcera sa mi zdalo ze zacinam troska spinit.... 🙂
@vall83 ono je to vsude jinde, ale vseobecne je to jakoze ovulace + ty kultivovane dny ( ci-li stari embrya ) , pokud berou ovulaci 13-14 DC a 5-6 dnu embryo , vychazi to cca ten 20ty , me minule delali 19-ty , pak byla nedele a to nedelaji, ale me kontroluji sliznici protoze mi neroste , takze chodim jeste na ultrazvuky casteji a picham si leky , hodne zalezi na sliznici, aby byla pripravena
dobré ráno!!já jsem dnes jakási unavená-už včera jsem polehávala..v noci vstávám kolem 2-4hod na čůrání,no jak malé děcko,tak jsem nedospaná..ještě to počasí k tomu a káva bez kofeinu-no káva..žbrunda to je 😀
@verry tak to je fakt,že to máš jakýsi levný 😀 a ještě na to,že máš i mražáčky 😉 no jo,kdo umí,ten umí 🙂 mě teda všichni říkali-vyvarovat se všem bylinkám,čajům atd,takže bych to neriskovala..hlavně nám pořád berou krev,takže kdyby něco,tak vidí,že něco není o.k.já třeba ani tak nekupuju žádné vitamíny v lékárně-kupuji jen kiwi,nebo mačkám šťávičku z pomerančů a mandarinek,pomelo..takže já byznys lékárně neudělám 😀
@vall83 kuknu na ty stránky jednoho caru,tam mají vše pěkně rozepsané,třeba píšou,kdy se dělá cca KET 😉
@saraha2 ahojcek moooc dakujem za ochotu, ze si hladala si hodna...no ja sa prave bojim ze to bude kolem toho 14-teho a to by nam nevychadzalo...musela by som tu sama s malou v nemecku ostat a ist tam aj s malou s kamosku, ktora mi to bude prekladat a zaroven hlidat malu...no take o nicom... ☹
@saraha2 ok, s bylinkama na chvilu končím. Ale mám kamošky kterým tyhle preparáty pomohli k těhu...
a ty jeste chodíš na krev???? nebo to blbě chňápu 😅
a jak se cítíš??? už nějaký příznaky přišli??? já furt ty kozenky bolavý mám...au au... a vyčůrat jsem chodila taky furt v noci, ale od včera už ne. snažím se večer mín pít. jinak chodím spát každej den po obědě 😀 taky jak malý dítě.
@vall83 taky jsem byla překvapená, s cenou.... protože jak jsme to původně s dr. počítali tak jsme se vyhoupli kolem 30. ale to jsme počítali to vše nej. A nakonec jsme uplně všechny služby nevyuzili,tak se to skrouhlo-za což jsem ráda.
Mohli jste si taky připlatit za kamerku?? Co bude sledovat embrijka 24hodin denne?? -uvažovali jsme nad tím,ale pak jsme to odřekli, navíc nam pak embriolog řekl,že ani neví jestli zrovna nějaka bude mít volno 😀 a za to se třeba připlácelo 3900,-
@rory_g AHojky, tobě nějak přáli - já mám 2 ampule, to je 150 jednotek toho Menopuru🙂 Píchnutí jsme zvládli v pohodě a v klídku domova. To je divný, že ti to nedali rovnou s sebou. Já odcházela z ultrazvuku už napakovaná - plnou tašku jsem měla. 3 krabice Menopuru, Ovitrelle do ledničky, kyselinu listovou, a takovou jakoby kosmetickou taštičku na zip plnou injekci, jehel a dezinfekčních polštářků. 😀 A jsem zato ráda, protože bych tam pak musela hnát pro to všechno znova.
@nemorosis Tak to jste tam vydrželi ještě docela dlouho, já bych zdrhala hned🙂 To je fakt peklo.

@plumeria dekuju, tak si mne ujistila, ze to bolo tou moji urodou 😒 😒 ale ja za to nemohu... 😅