icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

mmirunda
2. říj 2012

@rory_g Noo tak mě zase uklidnil jeden desítkovej mamatest 😉 jsou tam pořád dvě 😉

rory_g
autor
2. říj 2012

@mmirunda a taky tam zůstanou 😉 mamino

evikj33
2. říj 2012

@zelvik Tak to asi s tebou to info seklo Tfuj Tfuj Tfuj

malinka_02
2. říj 2012

@pawlla tak sem luvila s dr. pry sliznice 7mm je dobra, dolni hranice je 6 tak to povazuje za zbytecne ..teda to ze sem na dolni hranici me moc neuklidnilo..
@saraha2 jeee to je super!! Fakt gratuluju krasne!!"

malinka_02
2. říj 2012

@mmirunda co blbnes mas dalnice tak nesil 🙂

malinka_02
2. říj 2012

@zelvik tak co??? Drzim palce!!

malinka_02
2. říj 2012

@martina_81 tak co Marti jak dopadla imunologie?

zelvik
2. říj 2012

Holkýýýýý, je to tam!!!! Na UZV jdu 12.10.. Hladina je 662. Snad to nebudou dvojčata, ale je to tááááám 😀 Díky za palečky a bacilky vám všem!!!!!

rory_g
autor
2. říj 2012

@zelvik já to věděláááááááááááááááááááá 😵 😵 Bože, já mám radost!!!!!! 😵 😵 Moc Ti gratuluju kočičko moje, normálně tu bulím 😀

saraha2
2. říj 2012

@zelvik no týýýýýýýýýýý brďooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hurá,hurá,hurá!!!!!krásné HCG!!!!!juchů!!gratuluju!!!

mmirunda
2. říj 2012

@zelvik Beruško, mám strašně velikánskou radost 😵 gratuluju, teď už můžeš počůrat testk, jen tak pro radost 😉

danny38
2. říj 2012

@zelvik Jááááj, mám z tebe radost a husinu po celém těle 😀 Gratulujiiiiiiiiii 😵

saraha2
2. říj 2012

@mmirunda ty by jsi taky pořád jenom čůrala osobo 😀 😀 😀

danny38
2. říj 2012

@saraha2 @mmirunda ty by jsi taky pořád jenom čůrala osobo emoticon emoticon emoticon

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mmirunda
2. říj 2012

@saraha2 No áááááá coooooo 😝

mmirunda
2. říj 2012

@danny38 No áááááá cooooo 😀

zelvik
2. říj 2012

@mmirunda A počůrám ho, abych ho jednou v životě viděla!!!!!!!!

zelvik
2. říj 2012

@rory_g Já se taky úplně klepu!!!!!!! 🙂 Je to teprve pidi začátek, ale konečně jsem se dostala až SEM, po té době.
Teď jdu lovit tabulku s hladinama HCG, děsí mě to vysoký číslo. 🙂

evikj33
2. říj 2012

@zelvik Až mám s tebe husinu ty jedna pesimistko.Moooc gratuluju a jen at HCG pěkně roste a test klido počurej at víš jak ty // vlastně maj být 😀

evikj33
2. říj 2012

@zelvik číslo je Ok myslím že na jedno pěkné zdatné embryjko 😉

zelvik
2. říj 2012

No a manžel je z toho vyjevenej - psala jsem mu mail (v pátek máme jet na víkend na Šumavu), že na tu Šumavu pojedeme minimálně tři. Hned volal, jako jestli to myslím vážně, ani nemohl dýchat🙂

zelvik
2. říj 2012

@evikj33 Test musím koupit a pak vám ho sem hodím🙂

mmirunda
2. říj 2012

@zelvik No jasně že jo, na památku 😵 Mám z tebe velikou radost. Obrovskou 😉

saraha2
2. říj 2012

@zelvik neboj se!!každý má hcg jiné!!!!!!jedna měla 12tý den po ET přes 1000..čeká jedno..já měla 11tý den 74 a taky mám jedno 😉

pupidu
2. říj 2012

@zelvik supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, mám velikou radost 😵

malinka_02
2. říj 2012

@zelvik to je skvely!!! Moc gratuluju!! A test si pocurej at si mas co schovat!! Tak aspon nekomu se povedlo v podoli! Muzu se zeptat jeste ty si mela prvni ket vid? A kdo ti ho delal? A mela si estrofen a prednison?

rory_g
autor
2. říj 2012

@zelvik neboj, já měla 20DPO 1697 a mám jedno miminko 😉 To je paráda, ty brďooo😀

mmirunda
2. říj 2012

@saraha2 Mě by zajímalo jaké mám hcg já 😀 nevím neím zda si nezajdu do té labiny někam 😀

saraha2
2. říj 2012

@mmirunda ty jsi měla brzy vysoké podle těch dálnic!!!!!

rory_g
autor
2. říj 2012

@mmirunda kolik už jsi DPO? To bude nějaké mega číslo 😀 😀