icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

mmirunda
16. říj 2012

@melisska počkej, u nás stojí darované embryjko v CAR 20 tis.

adriene
16. říj 2012

@mmirunda No určitě je to OK, jsi tam měla nějakou tu "pavučinku"... a takhle to dopadlo... 😀 😀
To jsem zvědavá, co tam budu mít po roce já 😀 😀 😀

melisska
16. říj 2012

@mmirunda unicar brno?

melisska
16. říj 2012

@adriene 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adriene
16. říj 2012

@melisska Ono záleží, zda si koupíš embryjko 1, či celou dárkyni, se všemi jejími vajíčky ze stimulky ;)

mmirunda
16. říj 2012

@melisska jojo Unica, v papírech je 5000 za spermie a 20000 za embryjko. A snad máš pravdu a bude to o.k., ale asi si zase nechám zajít chuť ..

adriene
16. říj 2012

@melisska Vejce můžeš mít super... jenže ono někdy to tělo vlastní nechce... a pak se krááásně povede uhnízdit kukačku 😀

mmirunda
16. říj 2012

@adriene To se nedivím, že tam byla pavučinka 😀 😀 ale neboj, tvůj manža to po porodu "profoukne" a bude 😀 😀 ale spíš jestli budeš mít chuť a náladu při takovým záběru s dvojkama 😉

adriene
16. říj 2012

@mmirunda No právě... aby to nedopadlo, že budeme mít spirituální svazek :D

melisska
16. říj 2012

@mmirunda
@adriene nejdem do darovaneho, aj to nemusi vyjst, fakt verte mi nemam na to nervy stale roky prezivat tu prazdnotu a bolest, chcem zacat aspon kusok zitz a nie pre umele, ale pre mm a pre seba, ak sa to vobec bude dat...

melisska
16. říj 2012

@adriene ale ja som bola tehu uz 7x, takze sa uhniezdilo

mmirunda
16. říj 2012

@adriene 😀 😀 ale ten je takovej čistej 😉

adriene
16. říj 2012

@melisska Určitě, to se dá samozřejmě pochopit. Moje ségra také nemá děti a mít už nikdy nebude. A takových žen je spousta... život se dá žít různým způsobem! 😎

adriene
16. říj 2012

@mmirunda To rozhodně 😀 jen nevím, zda to bude manželovi stačit 😀 😀

adriene
16. říj 2012

@melisska 7x těhotná? No je vidět, že se chytají... Mám kamarádku, která má za sebou přes 25 transferů a z toho bylo jen 1 zamlklé těhu... někdy si říkám, kde bere tu sílu pokračovat dál...

mmirunda
16. říj 2012

@adriene 😀 😀 co ty víš, třeba je to jeho sen 😉

adriene
16. říj 2012

@mmirunda Ne, věř mi. Má různé sny, ale život bez sexu to nebude 😀 😀

mmirunda
16. říj 2012

@adriene 😀 😀 😀

mmirunda
16. říj 2012

Tak krvácím pořád a krev už není úplně hnědá ☹

pawlla
16. říj 2012

@mmirunda co to tady ctu jeej neboj pokud je to hneda krev a neni cerstva cervena az tmave ruda neni duvod se moc bat to mi rikali vic jak dva doktori

saraha2
16. říj 2012

@mmirunda ta,co byla se nou to měla taky tak..ale měla to po prohlídce vždy..asi ji to tam podráždili,nebo něco..já taky po první gyn.prohlídce čekala,co bude a naštěstí nic,takže to může být to i to..

adriene
16. říj 2012

@mmirunda A jak moc? špinění a nebo vysloveně krvácení?

mmirunda
16. říj 2012

@adriene No tak na intimce nic není, ale když jdu čurat tak je krvavej papír, takovej ten těhu hlen je prostě úplně kravej ☹

mmirunda
16. říj 2012

@saraha2 Jenže ráno jsem nekrvácela, až po sexu no a to nebyla žádná divočina ... je zlehka ...

saraha2
16. říj 2012

@mmirunda neboj,to bude dobrý!!!!!odpočívej..já to mám pročtený a načtený a hodně těhulí to má...fakt neboj,i když je to určitě těžké..vše bude o.k.!!!!!!!!!!!!!!!

melisska
16. říj 2012

@mmirunda moja neboj sa beries duphaston, magnezium si daj, lezkaj, ja verim, ze to prejde 😉

adriene
16. říj 2012

@mmirunda To bude v poho.... já bych ještě chvíli počkala... kdyby to nepřestalo, či se to zhoršilo, pak bych jela.

mmirunda
16. říj 2012

Snad máte pravdu holky, ležím v posteli a čekám co bude, jestli to do odpoledne nepřejde nebo teda třeba do zítřka, tak hned ráno pojedu. Přemýšlím zda nezavolat přímo doktorovi, co vy na to?

adriene
16. říj 2012

@mmirunda Proč ne? Pro uklidnění nemůžeš udělat nic lepšího 😉

rory_g
autor
16. říj 2012

@mmirunda Beru to Ti třeba praskla jen cévka, buď v klidu a lež s nohama nahoře, kdyby se to zhoršovalo, tak jeď na pohotovost, držím palce 🙂