1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla No vidíš, to je dobře, že jsi konečně poznala lepší přístup, zítra tě uklidní tlukot srdíčka a už to bude jen lepší. Sice jse asi fakt, že na chování těch doktorů na začátku tvého nejdůležitějšího období se nezapomene, ale hlavně, ať už je to za tebou!!!
@pentagras Já píchala Menopur, manžel míchala a já zabodla🙂
@evikj33 děkuju, já u přítele podala reklamaci, takže holčička bude na druhý pokus 😀 😀
@pupidu já to měla rychlé, pan dr si pochvaloval, jak bylo vše krásně vidět, i když pak napsal že né, protože jsem kulička 😀
@zelvik nooo, on tam seděl jak na nočníku, nedalo se to přehlédnout 😀
@adriene moc děkuju 🙂
Ahoj holky, psala jsem sem jen párkrát ale ted se musím podelit předem hlavně všem co se o miminko snažím držím pěsti a maminkám které už zlatíčko čekají samozřejmě taky jsem po 1.IVF moje léčba začala také antikoncepcí a pak dlouhý protokol dvakrát folikulometrie všechno se dobře vyvíjelo takže následovalo OPU s výsledkem 14 vajíček z toho 9 oplodnili a zbylo nám jich 5 v sobotu jsem podstoupila ET a vše proběhlo v pohodě jenže já mám pořád strach aby to vyšlo je to zvláštní pocit vědět že jsou 2 mimísci ve me ale vlastně nevědět jestli to klapne je mi nejak z toho všeho smutno...
@zandida ahoj, je to pre kazdu cakatelku zvlastny pocit, nemysli na to, ci to klapne, s tym sa budes o 2 tyzdne mozno zaujimat, ale podstatne je tesit sa a hladkat brusko. To ti mozno doda ten pocit, ze su tam a snazite sa vsetci. Neboj, odpocivaj a odpocitavaj 🙂 ale s usmevom. A necitaj take starsie prispevky, kde to niektorym vyslo az na x pokus, tebe to vyjde hned. A skus mozno prirodne doplnky, vitaminy, ... aby si mala pocit, ze robis vsetko.
Děkuju moc snažím se a snad to bude v pohodě...A u tebe je teď momentální situace jaká?

@pupidu u mě to trvalo asi tak 10 minutek, max 😉