1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla Jéééé, no hurááá, moc gratuluju, to je dobře, že přes ten krušný začátek je to všechno jak má být!!!!!!!! No a že se nechce fotit a pořádáte tam takový manévry? No bóóóže, kdo by se taky chtěl vystavovat, že? 😎 Má tam pěkně klídek a pohodičku a oni ho chtěli rušit - no né?🙂
@malinka_02 mám strašnej strach z toho telefonátu ranního v pondělí ☹
holky všem co jste po transféru držím pěsičky at mimísci pěkně rostou a se sexem si nelamte hlavu my jsme nesměli celý těhu a popravdě ani ted po porodu na to není chut......jsem po celým dni tak zmlácená že jsem ráda že si lehnu a alespon si hodku zchrupnu když mě madam nenechá spát......snad se to zlepší.
ahoj holky! chtela jsem vas pozdravit, me uz se to blizi a uz se nemuzu dockat az to bude vsechno za mnou. tak nejak sem nakukuju ale nepisu, to je pravda
@pawla gratuluju k vyborne kontrole, snad uz se to ted vsechno u tebe uklidni a zacnes si to tehotenstvi aspon trochu uzivat.
no a samozrejme vsem ostatnim preju jen to nejlepsi.. je vas tu fakt hodne a hlavne je super ze se pomalu ale jiste presouvate do spodni casti tabulky..
ja mam zitra posledni den pred MD - nejak strasne rychle to uteklo! prijde mi to nedavno co jsme resily OPU a ET...
@pawlla No konečně dobré zprávy,už bylo načase 🙂 Tak odpočívej a užívej mrnouse.Co ti řkli na plodovku-zrovna dnes mně říkal manža že známa je na marodce-bo ji dr neposlal na 1.tr.screning a dělal jen tripla a tam jim vyšel poz.dawn a je po plodovce a nepotvrdilo se 😒 Tak at tě zas nestresují.

@pawlla moc gratuluju kočko 🙂