1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Holky, v pátek měla OPU a pořád ty vaječníky cítím ... taky jste to tak měly? jakoby kdyz sem vklidu, tak ani ne, ale když jdu na wc, nebo mám plný močový měchýř ...
@mmirunda kocko tak ti zitra budu moc drzet palce..
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat.. Půjdu na darování vajíček, teď si píchám injekce a v místě vpichu se mi udělal červený vystouplý flek (asi otok). Měla bych o tom informovat lékaře, nebo to nic není?
Ahojky kočky, nevíte, je někde nějaká tabulka (přibližná), kolik tak má mimi měřit v jakém týdnu? Já byla na UTZ 10+3 a Dr. napsal, že odpovídáme velikostí tak 11+0. Tak jestli nerosteme nějak zběsile rychle 🙂
a @mmirunda - ty jdi za chvíli pěkně relaxovat, dej si něco dobrého, zapal svíčky a v klídku všechno a brzy spinkat, ať už je ráno a ty frčíš na velké "focení" 😎
Holčičky, všem co zítra něco máte držím mooooc pěstičky 😵 Nějak ani nestíhám dočíst a dneska navíc na mně padla nějaká chřipka a jsem úplně K.O. a ještě na odpolední ☹
@adriene Tak to jsi skoro lepší než já 😀 Já druhou postýlku dodělala teprve v sobotu a na zkoušku i povlekla a asi to jen zakreju dekou.A prádlo už jsem dnes dožehlila poslední várku,zatím to mám cca do vel.68 sem tam 74.Ještě tady dnes byla kamarádka a prala jsem a žehlila vařila a ted jsem si konečně pořádně sedlaa jsem KO 😝 Jinak mám skoro sbalenou tašku do porodky už jen pár drobností(radši nespoléhám na pos.chvilku ani na manžu)
@mmirunda už jsem do Prenatalu psala, ale ještě neodpověděli (kvůli tomu doporučení), tak uvidíme. Moc ale děkuju 🙂
Manžel sbírá v práci body a může si za ně vybrat něco třeba v lékárně. TAk na mě teď vychrlil, že si mám něco vybrat. No ale copak já vím, jaký plenky, krémy nebo třeba lahve budeme potřebovat? V tomhle se orientovat, to chce další vysokou 😀
@zelvik ja myslim ze to moc resis bus rada ze krasne rostete..
ahojte holky...🙂 tak uz patrim medzi Vas....koncom novembra ma caka prve IVF...dneska som dostala protokol kratky od 2 dc picham puregon po 125 jednotiel do 6 DC....jak to mate vy???
Ahoj, pokud nám tento měsíc nevyjde 4. IUI, chystáme se v prosinci na IVF. Čím jste holky stimulovali a jaký byl výsledek?
@pupidu Tak pokud jde o pleny na začátek do porodky nejvíc chválí Pamprsky 2-5kg premium newborn,pak už budu skoušet sama,chválej si i zelené Tesco ale ty maj nejmenší až od 3-6kg a nekoupíš je v lékarně.Lahvičky mám Avent a chválej i Od Mam.Ale mužeš koupit i Bepanten(na bradavky),Sudo krem(na prdelku) a třeba porod.vložky(Batist )s tulipánkem jednorazové poporodní kalhotky...manža nakonec zjistí že má těch bodu málo 😀
@adriene Tak umně je porod stále otevřená věc,takže prej se pak dohodnu v porodce co doporučí vzhledem kuložení prcku-bude mně předávat okolo35tt pokud budem stále 3v1 😀 Já peru jen menší věci,ostatní budu přidávat postupně jak porostem a malé budu hned dávat dál.Neměla bych to kam naskládat,už ted mám některé věci ve Vakach 😖 málo ul.prostor a finance na nové komody budou asi až po Novém roce.
testovat ci netestovat. to je dobra otazka...bola chyba ist okolo dmky - 2 testy v skrini. len odvahu na vyskusanie musim niekde najst.

@pawlla Srdíčko, moc děkuju. Snad ano. Už se těším až to ze mě všechno spadne ... dneska si pro jistotu ani neměřím tlak 😉