1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@malinka_02 ceho by jsi se bala? 😉
@go no kdyby vysli vsechny 3 tak by to neslo..
@malinka_02 tak tolik pozitivni opravdu nejsem , rada bych dvojcatka, ale dle me zkusenosti ze tri je prubojne max.1 ☹
@irennn My měli malé množství a pohyblivost nic moc... schválně opíšu z našeho spermiogramu: 5 milionů v 1 ml, rychlá progresivní pohyblivost 2%, progresivní pomalá 55%, neprogresivní 8% a nepohyblivé 35%. Morfologicky byly v pořádku. Doporučili nám ICSI... nakonec zcela dostačující, oplodnili se kromě 1 vajíčka všechny. Ono tam pak ani při tom oplodňování nejde o to, zda jsou ty spermie pohyblivé, či kolik jich je. Najdou si pod mikroskopem ty nejlepší a nejpohyblivější a vstříknou je do vajíčka (ICSI). Když je spermie OK, k oplodnění dojde... 😉
@malinka_02 jaaa moc chtela dvojcata ale tak jedno v brisku zatim staci 🙂 ale tri by byli taky fajn 😀 Barak je stejne skoro prazdnej
@absti ahoj!já jsem měla dlouhý..na oba dva pokusy..moje dr.říkala,že je lepší,účinější...a že s ním u žen do 35ti let mají lepší zkušenosti..já teda neměla více injekcí,jak píše
@mmirunda ,ale bylo to tak,že jsem v půlce předchozího cyklu začla stříkat do nosu sprej synarel..pak jako při krátkém jsem začla s pícháním..a píchala jsem jako holky s krátkým..rozdíl byl jen v tom,že jsem stříkala ten synarel 😉
@irennn já měla picsi..poprvé ne,ale po druhé už ano..a to jsme měli spermio vždy nadprůměr..ale dr.mě vysvětlila,že i když spermio vypadá dobře,tak mají zkušenosti,že zas tak dobré být nemusí a že to na druhý pokus dáme a budeme na to spoléhat..a vyšlo to 😉 takže ho dejte určitě,já doporučuju a vůbec neváhejte!!!

@irennn ahoj, to je urcite nedorozumeni, tolik se za to neplati. Ja ted pisci mela. ICSI u nas v centru stalo 9 tisic - za 10 oocytu a picsi vyslo na 11, tak sme si zaplatili to pisci a z 10 nam oplodnili deset vajicek, takze to urcite stalo za to. Pak sme jeste doplaceli za vajicka ostatni - meli sme celkem 13, takze za ty tri jsme doplaceli 3000 a nechali je oplodnit ICSI a to dopadlo tak, ze ze 3 oplodnili 2.