1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@saraha2 Ahoj já prozměnu zase moc nespala.Včera jsem měla nepříjemný rozhovor se šéfem a docela jsme se pohádali.Dělám u soukromníka a ti prostě nemají pochopení proto když někdo marodí:(tak teď se ještě budu třepat aby mě nevyhodil. Snad vše vyjde a nebudu muset tohle řešit 😒
Pojedem na výlet tak si ho nenechám zkazit včera jsem to obrečela ale ted s tím stejně nic neudělám tak to budu řešit až to bude aktuální.
Jinak dobrou chut k tak dobrýmu obědu🙂
Ahoj holky, já taky blbě spím. Večer jsem urvaná a padnu, usnu hned, ale pak tak od dvou hodinu až dvě čumákuju do zdi. Jak jsme pořád nafouklá, tak mě bere břicho a ne a ne usnout.
K obídku máme vinné klobásky, už voní z trouby - skoro už vánočně.
Dekoraci taky nějakou spáchám a za týden se dám do pečení.
Ahoj ženy 🙂 Tak já dělala dnes k obídku hovězí dušené s mrkví a bramborem a na odpo kuřecí salát se zeleninkou.Jinak věneček už je pověšen a svíce namotané na vchodu už asi tejden manža měl zachvat předvánočních příprav.Dnes mně to nedalo tak jsem se dala do terasového okna a mám dost,ještě namně čeká žehlení včera jsem prala 2pračky a kolem 14.h se nasáčkují tchanovci 😖 to zas bude kritika a obskakování.Kachýnka bude zítra u mamky a já už mám taky jednu v mrazáku bude mezi svátkama 😀 Ještě bych měla udělat ten truhlík na okně a je to. @zelvik Tak to je nás parta já než se uložím musím čurat pak konečně usnu zbudí mně opět čurání a pak nemužu zabrat všechno tlačí,dneska dováděli i děti a pak mně zas zbudilo pálení žáhy a tvrdá ruka 😅
Ahojík holky, i já dnes měla brutální noc ☹ Anička se v noci strašně mlela a navíc jsem se budila každou chvíli, protože se mi strašně špatně dýchalo. Měla jsem pocit, že se snad každou chvíli udusím. Fuj, to to bylo ošklivé 😒 Doufám, že se to nebude už opakovat.
Ahoj holky, já sem zase spala jako zabitá, ostatně jako každou noc 😀 jak se máte o víkendu? Já už se nemůžu dočkat středy! Ještě 4 dny do krevních testů, víkend mi uteče rychle, ale pondeli a utery budou zrejme nekonecne ... ve stredu jdu na odber hned v 7:30 a vysledek bude do hodiny. Pokud to napětí teda přežiju 🙂 Jinak se cítím tak všelijak. Samozřejmě hrozně věřím, že to vyšlo, na druhou stranu se cítím "netěhotně" jsem bez jakýchkoliv příznaků, každé ráno se budím s tím, že třeba dneska mi něco napoví, že jsem těhotná a pořád nic ... taky jste to měly, vy úspěšné těhulky??
Ahoj všem tak to tu tak študuju a koukám rozkoukávám .... přijdu si tu jak na stánkách o vaření :D to je tedy parádička já dnes dělala lineckej koláč a jinak v lednu nás čeká IVF u Apolináře .. 🙂
@kaijko no jak bych to rekla..vzdycky kdyz zacnu spinit sem na rom blbe az do konce MS kdy se zase snazim verit a snazime se..ale je to hroz e tezky..
@sarah321 ja mela taky ovitrelle..
@janulkaa23 to je super a cim si stimulovala?
@sarah321 co testik? Drzim palce!
Holky my meli v patek a vcera sexik po docela dlouhe dobe..pred ketem sme to nechteli riskovat a po nem taky ne..a ja pekne krvacela..takove jakoby cucky v rom hleniku a dneska jeste naruzovely vytok..nevim co tomjako je!ja nikdy nemela takove problemy..predesilam ze to byl normalni sex a docela rychly,po te dobe..nic co by me poranilo ☹
@malinka_02
@harley26 holky tak testík nic ☹ ani náznak takže šance opět o něco menší:(
@malinka_02 píchala sem Gonal a cetrotide a beru prášky ještě nějaký
Tak 6.prosince si jdu pro injekce...bože, už za pár dní...minulý víkend proběhla ovulace,tak jsme to naposled ještě pořádně zkusili, co kdyby náhodou....celou dobu jsem pak ležela s nohama na zdi a podloženým zadečkem 😀 .
No a teď mě pořád pobolívá v podbřišku, včera jsem ještě myla okna a úplně mě tak píchalo...na těhotenský test je ještě brzy, ale asi to bude planý poplach a já to mám vsugerovaný a spíš to značí,že dostanu MS, ale normálně mi to takhle brzy nedělá.... ☹
Přeju hezkou adventní neděli. Já zítra screening, tak držte palčáky....

@saraha2 ahooooj.. já taky pečuje pečínku !! kacchýnku!!! ještě teda nevoní.. vylezu na pudu a sundat nějakou dekoraci!!!dcera mi to tu zase vyzdobí !! hihi .. to bude jak v cirkusu!