1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@vall83 no pokud nezačnou niagáry do rána,tak si udělám,at neřeknete,že šetřím 😀 švagrová za chvíli přijde,tak si dáme kávičku 😉 ňam,ňam..neboj se!!určitě jste nic nedomrvili!!!se mohla trošku pozastavit z těch léků a sexíkem se opět ukázat!!!!!neboj se nic!§ale krásně jsi to napsala,že jste po sobě pokukovali 😉 🙂
a baby ja mam take obavy ze ten progynova je sice super na sliznicu ale co ked sa mi zasa z toho vyvinie tolko vajuch a zasa ich budem mat velke a budu mat bolesti ☹ ☹ ☹ prave mi to manzel preklada....ze to je nejaky umelo vytvoreny hormon podobny estrogenu...a uzivaju to zeny v menopauzii.... 😕
aj vsetky tie inj. ktore pred OPU pichame su estrogen....ja uz nechci tolik vajuch to boli....
@marmina Mňam, řepa se zelím, to může být výborný! Taky teď dávám celou sklenici řepy každý den a nejvíc mě to chytá navečer. No jako blázen. 😀 Vidíš, za rozmražení jsem v ceníku nic neviděla, třeba mi ho za KET pro jistotu zatím neukazovali, abych jim ho nehodila na hlavu. 😉
@vall83 Ahojky, neboj, myslím, že jste tím vůbec nic nezkazili, jen se trochu uvolnili. 😀
@pawlla Je jedno, jestli ho zavádíš nebo polykáš. Doktoři tedy v těhotenství otrocky píšou zavádět, protože je to tak uvedeno v doporučení. Málokdo už se ale podívá o pár řádků níž stojí, že ho jde i polykat, když špiníš, krvácíš nebo tě jinak zavádění dráždí. Prostě jen musíš počítat s tím, že po spolknutí budeš dost ospalá, neměla bys pak řídit, atd. Já to střídám, jak mi to zrovna dítě umožní a jak se mi chce. Zjistila jsem, že i řídit se s tím dá. 😉
Holky, už se tak těším na úterní UTZ! Jdu k někomu novému, tak jsem zvědavá, jaký bude. Pořád se bojím, že co kdyby tam srdíčko nebylo, že přece jenom IVF není přirozená cesta. No zabte mě, už blázním!
@vall83 Taky doufám, že obrázek bude 🙂
@pawlla Jdu 17.4., už jsem na jednom UTZ byla, ale doktor tam miminko ani srdíčko nehledal. Teď to určitě bude lepší. 😉 Proč bylo u vás potřeba IVF, jestli se můžu ptát?
@saraha2 Kam chodíš do CARu? Tvůj doktor zní velice rozumně. 🙂 A jak Ti zatím je? Jak se v tomhle případě vůbec s utrogestanem postupuje dál? To se má brát i přes MS?
@nemorosis tak to bylo asi moc brzo na srdicko ne ? Ja byla taky na jednou UZ u sveho doktora ale taky nebylo nic moc videt jsem teprve v 5 tydnu jdu tam zase 20.4 aby se videlo jak roste ale rikali ze to srdicko je videt po tom 7 tydnu coz je toho 27.4 a to jedu na UZ do CAR. Ja jsem mela pred 5 lety hodne tezky dlouhy a komplikovany porod od te doby se snazime 3 roky o mimi tak jsme se rozhodli pro IVF i kdyz u me domtor presnou fyziologickou pricinu nestanovil
@nemorosis Neboj, já taky pořád říkám, že děti se mají dělat v posteli nebo na seníku🙂 a ne pod mikroskopem.Ale teď, když už v tom procesu jsem, tak to docela rychle utíká a koukám na to už taky jinak...omylná je i příroda sama. Holt jsme ji obešlya věříme doktorům - kdyby neměli doktoři úspěch, nebylo by tu tolik CARů a tolik šťastných rodičů. Takže HUŠ, nemysli na to, že by něco nevyšlo. Už jsi došla tak daleko, že teď už to mimís nevzdá!!!!!
@rory_g Hmmm, takže i dobu snažení máme stejnou. Koukám, že mně ten ET musí vyjít i kdyby nechtěl, protože tě mám za sebou v závěsu a nesmím zklamat...aby to pak mohlo vyjít i tobě 😉 Ale z čeho s etvoří - to fakt netuším. Možná, jak mám tu endometriozu, hůř se při MS odlučuje a tak tam zůstává. Netuším...

@alinah ahojcek a kedy budes testovat?
🙂