icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

mmirunda
5. led 2013

@japro aha, to já jen nepochopila 😉 tak to je to nejlepší co můžeš mít 😵

radina
5. led 2013

@malinka_02 🙂 ja tu moju ovulku desne citim, pichaju ma vajecniky 🙂 tiez mam MS prvych 6 dni, a dokonca tento mesiac som ju dostala o tyzden skor 😖 ... mozno kvoli tomu prednisonu ... ale celkom mi to vyhovuje, aspon pojdem na ivf este skor. 😝

malinka_02
5. led 2013

@ramdy ses super pozitivni to se urcite zadari 😉
@kive76 urcite se aspon 1 prida a kdyz ne staci jeden bojovnicek ! 😉

malinka_02
5. led 2013

@radina no me prave nic,ja ovulaci vubec nepoznam takze mi musime pokryt vetsi usek 😀

malinka_02
5. led 2013

@japro tady je rad a zkusenosti az az 😉

radina
5. led 2013

@malinka_02 Mam priznaky ovu celkom dobre nastudovane, a co som sa docitala, ovu je vacsinou posledny den toho cervikalneho hlienu . 😝 ... a nemohla by si chodit na tu folikulometriu? mozno by ti stacili take dva tri mesiace po sebe tam ist.

irennn
5. led 2013

Holky ,tak už mě 3.den lehce pobolívá v podbřišku, není to vyloženě bolest, jen taková citlivost a občas mě tam píchne...pro jistotu sem si udělala testík, čárečky jsou dvě...ale mám strach, do té doby mě nic necítila....

mmirunda
5. led 2013

@irennn BUď v klidu, já podbříšek cítím doteď 😉 a bolest na ms taky občas mívám 😉 Kdy jdeš na kontrolu?

irennn
5. led 2013

@mmirunda 8.1. tj.v úterý, ale je fakt,že dnes jsem se poprvé probudila s pocitem,že asi čekám miminko...takovej divnej pocit,který mě dělá šťastnou...ale to píchání jak na MS mě trošku děsí....děkuju 🙂

zelvik
5. led 2013

@kaijko Ahojky, ano, vše OK, doktor se vyptával, zajímal, taky mi nabízel neschopenku, mám si to promyslet a 14. se sejdem znova a napsal by mi ji. Prý záleží na mě, na jak dlouho bych ji chtěla - klidně ji napíše, pak třeba za čas znova, kdybych chtěla v nějakém mezičase do práce...
Akorát srdíčko jsme neposlouchali, prý by nic neslyšel, až tak za dva týdny - asi na to nemají v ordinaci ten poslouchací ultrazvuk :( Ale jsem na 28. objednaná na 2. screening - tak manžel už se těší, že zase půjde do kina 🙂

zelvik
5. led 2013

@mmirunda Miri, kdy budeš mít výsledky těch tripple testů?????

malinka_02
5. led 2013

@radina v caru mi rekli ze s nasimi spermiemi neotehotnim takze ani iui neresili tak folikulometrii mi vubec nedelaji ☹
@irennn je s takovym pocitem bych se taky chtela nekdy probudit 🙂

kaijko
5. led 2013

@zelvik Tak to je super 😉 A do screeningu to taky utece 😉 Ja jsem na PN a radsi bych sla do prace, dokud by to slo..Ono se to pak doma tahne ☹ Uvidis jak Ti bude 😉

saraha2
5. led 2013

@adriene až te´d se dostávám na net..co to čtu?no nestraš!já si jdu pro výśledky v pondělí a protože tomu prdlajs rozumím,tak budu žhavit Vás,co to a to znamená..
@kive76 já měla pokaždé dlouhý,ale píchala jsem stejně,jako holky s krátkým!tam není rozdíl v píchání,ale v tom,že začneš už s nějakou léčbou předtím-já měla např.synarel-sprej do nosu..dokud se jim to na ultrazvuku nezdálo,tak jsem dopichovala dál...poprvé o dva dny méně,než podruhé..

saraha2
5. led 2013

@irennn neboj,neboj,taky jsem to měla..a dost dlouho teda....pak to přešlo..

mmirunda
5. led 2013

@zelvik Ahojky beru, no já ti nevím. Dr říkal, že výsledky budou po novém roce a že kdyby něco tak zavolají. Zatím ale nikdo nevolal. Tak buď je to o.k. a nebo ještě nemají výsledky 😖 Nevím jestli tam nemám po neděli zavolat sama ☹

radina
5. led 2013

@malinka_02 Mne ju robil moj obvodny gyndos, som k nemu sla, vsetko mu porozpravala a spytala sa ho, ci by mi ju nespravil. A ako argument som mu tiez uviedla, ze mi casto nepukaju foliky , ze si to chcem odsledovat. Vzdy som si k nemu odbehla z prace miesto obednajsej prestavky. 😀

malinka_02
5. led 2013

@kaijko a proc si na PN kdyz bys chtela do prace?

malinka_02
5. led 2013

@radina muj gynekolog je strasnej blbec a skoro nic mi neudelal,za rok co sme se snazili a nic ani HP takzens timhle by me poslal do haje urcite a navic prevzal ordinaci po jedny doktorce tak se u nej furt ceka a to bych ani nestihala..

kaijko
5. led 2013

@malinka_02 Jsem servirka v pizzerii-bussines, tezky talire, zahuleno..
Co delas Ty? V kancelari?

martina_81
5. led 2013

@mmirunda ahoj Miru, tak hlásím, jak jsme včera dopadli. 😉 Embryjka použít můžeme, že prý Jirkovy výsledky na to nemají vliv a kdybych včera nebyla už 13tý den cyklu, tak můžeme jít hned na transfér, takhle "až" další cyklus. 😉 Takže KET nám vychází zhruba na začátek února. 🙂 Teď jen trochu víc štěstí než minule a bude to super.

saraha2
5. led 2013

@mmirunda ahoj 😉 dostaneš na holou!tolik věciček!!jsem velkým dlužníkem!!!ponožtičky jsou k sežrání 🙂

saraha2
5. led 2013

@martina_81 jůů!!!!!budu držet mooooc vše,co půjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malinka_02
5. led 2013

@kaijko jo jo v kancelari ale manazerskou pozici takze spis nervy,stres a rev a casto prace od nevidim do nevidim..

malinka_02
5. led 2013

@martina_81 tady uz sou same tehule,tak doufam ze me podporis tady 😉

martina_81
5. led 2013

@saraha2 díky moc, snad to pomůže. 😉
@malinka_02 to víš, že Tě podpořím, i když většinu stejně řešíme přes IP, protože tady už jsou všechny někde jinde. 😀

mmirunda
5. led 2013

@martina_81 Jééé Beruško, mám z toho ohrmonou radost. Konečně se začne něco dít 😵

mmirunda
5. led 2013

@saraha2 jakých tolik věciček 😉 pár vzorečků, kačenka, ponožtičky a pleťová voda na citlivou maminčinu pusinku 😉

evikj33
5. led 2013

Ahoj ženy @zelvik gratuluji ke kontrole jen tak dál 🙂 Nevíte co @ivapo Dianka měla včera svátek tuším tak přeji dodatečně vše nejlepší a @danny38 Taky nic nehlásí? No ženy flákáte to. Mně odrána odchází hlenová zátka tak doufam že se doma ještě nějakej den ohřeju než zase pojedem do porodky 😝

mmirunda
5. led 2013

@evikj33 Ahojky Evi, noo ale dotáhli jste to docela daleko 😉 Už se broučci můžou klidně vylíhnout 😉