1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@martina_81 🙂 jj. každá klinika to má jiný....🙂 každý má svůj vlastní recept jak na to. Držím palečky, ale to vyjde 😉
@irennn díky moc.😉
@xlolax80 ahojky, ono to moc neovlivníš...mně jen říkala dr, abych hodně pila, aby se nerozjel OHSS, jinak po dobu stimulace normální režim 😉 Po ET chtěla, abych byla 4 dny v klidovém režimu, u mě k němu ale nedošlo. Přeju Ti hodně štěstí!!
@martina_81 Tobě na zítřek taky!!
@rory_g díky moc. 😉
@martinazvo tak to ještě vydrž.. 😉
@janulkaa23 no vlastně ani nevím, jestli to je super, jestli tam vůbec něco na ET je
@vidruska ahoj, tak gratulujeeeeeeeem 🙂 smiem sa spytat Ty si mala pichnuty aj Pregnyl ci nie?
kocky, je rozdiel v testovani ked bola PK a ked nebola PK?
@martinazvo jojo je v tom rozdíl ... já třeba měla PK 5 dnů, takže když jsem testovala 5 den po ET už bylo embryjko 10 dnů staré, tedy jakoby 10DPO 😉
@martina_81 Hned jak jsem se vzbudila, tak držím palečky Marti ♥
@mmirunda jasne, takze u mna 8. den po ET bez PK je vlastne 11DPO...
@martinazvo takpokud byla kultivace embryjek 3 dny tak ju 😉
@martina_81 přeji úspěné zavrtání a pokročení za náma do těhu diskuze 😉
@martinazvo Dakujem 🙂 Dnes som tiez testla (10 den po ET) a tiez bola druha ciarka ale o trosinku slabsia ako vcera. Ano mala som pichnuty Pregnyl po ET. A mala som PK, cize mi vkladali 5-dnove embrijko
@vidruska drzim palceky aby uz len silnela 🙂 a ake testy mas, testujes 1. ranny moc?
@martinazvo dakujem 🙂 ano vzdy rano a z lekarne tusim RapidClear...
Holky, tak se podělím dnes se svojí 1.kontrolou ze sociálky!!! Přišla celkem sympatická paní, tak jsem se s ní dala do řeči a ptala jsem se jí, jak často se chodí a tak...a že my těhotné to máme blbé,že nesmíme víc jak na 6hodin.
Takže: každému zaměstnanci vyplivne počítač seznam lidí, které musí ten den obejít (je to náhodný výběr,můžou přijít i několikrát po sobě,ale jednou určitě). Pokud člověka nestastihne doma, volá lékaři, zda tam člověk u něho byl nebo ne...a myslela jsem si,že bych si dodatečně sehnala potvrzení,tak to neplatí! Sociálka má právo si vyžádat lístek s přesným časem ošetření z počítače, což dodatečně zpětně nejde udělat, můžou nahlédnout i do systému lékaře, při pochybnostech....takže jak mě čapnou, tak jsem v prdeli. Od toho dne vám vezmou peníze a půjdete před komisi.
Tak to jsem jenom tak chtěla pro info. ☹ 🙂
@vidruska
@martinazvo holky pokud ste meli pregnyl tak netestujte tak brzo..ja mela po nem ducha jeste 12 den.
@martina_81 tak co uz ses tehule? 😉
Prosim Vas, v pripade neuspechu, menstruacia dorazi v predpokladany datum, alebo az po vysadeni utrogestanu?
@vidruska me az po vysazeni pokazde..
@martina_81 tak co? Myslim na tebe!

@mmirunda @irennn to u nás se musí po transféru ještě 2 hoďky ležet na pokoji. 😒 Těžko říct, jestli je to k něčemu dobrý. Každopádně si za to účtují asi 400. 😒 Samozřejmě je to i se svačinkou a džusem. 😉
@saraha2 tj, pěkně prskej, ať se taky nakazím. 😀 😀