6. transfer a opět neúspěšný, co by mohlo pomoci?
Dobrý den, chci se zeptat jestli je tu někdo kdo prošel tolika pokusy a nakonec se třeba zadařilo? mám strach, že se nikdy nezadaří, mám za sebou 2 kompletní IVF a včetně ketů je to celkem 6x transfér a nikdy se mi nepodařilo otěhotnět, vždy vše vypadá dobře, ale Embryo se neuchytí. Prosím o rady a postřehy co by třeba mohlo pomoci?
holky jste zlaté, moc děkuju, tolik odpovědí jsem ani nečekala a moc to pro mě znamená 🙂
Ja vzdy mela nekoho jineho ale pani reslova mi delala et
My mame za sebou 4 IVF/ ICSI pokazde se vsim vsudy, protoze nikdy nezbylo nic k zamrazeni.
Kamaradce se zadarilo po 6tem ICSI, taky vzdycky pokazde s celym protokolem.
Chapu naprosto Tve obavy a rozpaky, ale nevzdavat to. Jen si doprat pauzy kdyz to tak citite!
Drzim palce
Holky a tem co se zadarilo delali jste neco v tom uspesnem pokusu jinak nez driv? A jak se divate na lezeni po et
@nikdo17 ahoj, já měla také první těhotenství mimoděložní a bála se, že se to zopakuje i u druhého vejcovodu, ale dopadlo to dobře - 2x 🙂 Říkali, že ten vejcovod byl asi poškozený kvůli zánětu slepého střeva, tak ten druhý (na levé straně) to asi nezasáhlo. Nemůže to být i Tvůj případ? Každopádně moc držím palce, ať se brzy zadaří a vše je v pořádku!
@suzanna123 ahoj🙂 ano muze to byt imuj pripad. mela jsem mimodelozni taky vpravo a dr rikal ze pokud jsem mela zanet slepaku muze to byt z toho, coz jsem v detstvi mela. tak budu doufat ze to tak bylo a ten levy je ok🙂

@verca35
Ahoj, nedavno jsem tu narazila na profil pani, které se povedlo otěhotnět prirozene ve 38 letech, po 12 letech snazeni a nespocitatelnych IVF... takze snad Vas to taky potka 🙂