icon

8. den po ket. Je někdo? Jaké máte pocity, apod.?

alik20
8. říj 2020

Ahoj holky, je tady nekdo jako já, 8. Den po ket? Jake mate pocity apod. Cekani na // je dlouhe. Ja uz zkouseka testovat a nic 🙄 tak si chci s nekym pokecat, kdo je na tom stejne ☺️

Strana
z2
worena
10. říj 2020

@alik20 Já jsem,ale teprve od čtrtka🍀🙏💓😍

worena
10. říj 2020

@alik20 Buď v klidu,je ještě brzo...😉Čekání je dlouhé ale dá se to vydržet...Jinak pocity zatím nijak výrazné,mám chutě jako před MS...Co teda mě trápí je hemeroid🙈🤦ten mám od prvního porodu...Chci fungovat,ale když začnu ,ozvou se vaječníky a musím si sednout- lehnout a dá to pokoj..Ale ten hemouš je 100% od to sezení nebo nevím....Zvláštní,mám sedave zaměstnání a tam jsem problémy nikdy neměla...Tak nevím..
To mě tedy vadí😀🙈

alik20
autor
11. říj 2020

@worena cauky, no ka jsem 11 den a nic takze to nevyslo. A ted premyslim jestli jit na dalsi ket vubec vzhledem ke covidove situaci 🙄 jinak v lednu do prace no.
Hele hemeroid mam taky vnejsi 🤦 uz jsem s tim byla i u dr no je to na odstraneni, ale prej oirad praskaji stehy atd,. Lecba na dlouho. Tak jsem se zatim na to vykaslala. Pouzivas nejaky mastičky?

alik20
autor
11. říj 2020

@worena a ty jsi byla na ket nebo et?, Me to desne bolelo po odebrani vajicek, jak jsem byla v narkoze, tak se to uvolnilo a mrte to vylezlo. 🤣🤣

blondys007
13. říj 2020

Ahoj holky, také čekám, jak dopadnu. 🙉🙈🙊

blondys007
13. říj 2020

@alik20 ahojky, já jsem 10 den s děsny to čekání.

n_ikola
13. říj 2020

Ja jsem teď teda 6 den po ET a mám už dušíka, ale mám hnědé spineni, tak snad to nepřinese nic zlého 🧐🙂

alik20
autor
13. říj 2020

@n_ikola suoer dezim palce, nohy nahoru a nic nedělat ☺️ muze to byt uhnizdovani jeste, testuj a uvidis jestli bude carka silit ☺️ ja jdu zitra na krev, ale ta bude urcite negativ a pak zase zacnu znova stimulovat az dostanu ms ☺️

n_ikola
13. říj 2020

@alik20 nikdy nevíš, počkej co krev 🙂 ja doufám, ze je to v pořádku, přece by jinak test nesilil, co ? 🤨

alik20
autor
13. říj 2020

@n_ikola jo jinak by nesilil, ale ja pri prvnim et mela od 7 dne jeste silnejsiho ducha a spinila jsem a nakonec to bylo biochemicky tehu. Uvidis no.

worena
15. říj 2020

@alik20 Ještě vydrž...Já měla ducha tehdy až skoro za 14 dní...Prý se to může stát...Masti nepoužívám žádné,opravdu jsem od porodu neměla problém až teď.Známá mě odkázala na lékaře který to odstraňuje leisrem...A prý bezva.

worena
15. říj 2020

@alik20 Já byla na Ket..

worena
15. říj 2020

@alik20 Já byla na punkci i bez narkózi...A vůbec nic jsem tehdy necítila po narkóze ano,zvláštní😃😃

worena
15. říj 2020

@blondys007 Ahoj to jsme dvě🍀🍀🙏🙏🙏Jsem dnes 7 den..

worena
15. říj 2020

@n_ikola No bezvadný,jen tak dál...🍀🙏😍

worena
15. říj 2020

@n_ikola Chci se zeptat,bolesti vaječníků a v kříži měla jsi?Nebo děvčata některá u vás??Já teda i chvilkama trpim..Když sedím,ležím,je to lepší s pohybem nic moc....

n_ikola
15. říj 2020

@worena ahojky, vůbec žádné bolesti. Jen maličko mě bolelo v krizi, ale jinak nic .. vaječníky ano, pichalo mě v nich.. ale ustálo to 🙂

worena
15. říj 2020

@n_ikola Jako taky to nejsou extrémní bolesti..Ale cítím tlak a jak píšeš jako píchání a dá se to ustát...Ani nešpinim..To jsou takové ty pocity že ta červená potvora....Jen ať si tam zůstane..😃😃 my chceme rodit🙏🍀🍀🍀🙏😍

n_ikola
15. říj 2020

@worena to jsem tak taky měla 🙂 ale to pichani je uhnizdovani, zazira se 😊😀

worena
15. říj 2020

@n_ikola No vidíš a mě na klinice bylo řečeno,že se o víkendu už zahnízdila😍🍀🍀🍀🙏At je to jak chce,hlavně že tam jsou a zůstanou🍀🍀🍀🙏😍

n_ikola
15. říj 2020

@worena na lince po telefonu ? 😄

alik20
autor
16. říj 2020

Tak holky uz jste testovali nebo se drzite? ☺️

n_ikola
16. říj 2020

@alik20 testla jsem se a vypadá to dobre 🥰

worena
16. říj 2020

@alik20 Ne ještě ne...Nějak se mi do toho moc nechce...

worena
16. říj 2020

@n_ikola No😁😁😁🤣To víš já zvědavá,zajímalo mě kdy se cca a uhnizduji...No a moje velmi úžasná koordinátorka-(ta holka v tom umí asi chodit) mi to řekla.Volala jsem si ohledně léků a jen tak se zeptala...Ale samozřejmě vše to beru z nadhledem...Jak se cítíš?😍

worena
16. říj 2020

@n_ikola Jsi dobrá že takhle testuješ...Já jsem tak jako bez chuti to zkoušet.Přitom jsme vlastně o den od sebe po transferu...Teda doufám že to dobře počítám...Já žádné špunění neměla a zatím ani nemám...Přitom se píše že hnízdění atd...Jinak břicho cítím dál a ta záda ,dnes se přidala prsa a plná brada beďarů....Tam nevím...🤔🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀😍

worena
16. říj 2020

@blondys007 Tak jak jsi na tom?

alik20
autor
16. říj 2020

@n_ikola super, gratuluji ☺️

n_ikola
16. říj 2020

@worena ja mám taky samé bedary, jinak je takhle nemám 😀😀😀 jako ja jsem zvědavá a jsem klidnější, když vidím, ze čárka sílí a ve středu kontrolní den to bude v pohodě 😇🙂 ty sis nedělala žádný test ještě ??? 🙃

n_ikola
16. říj 2020

@worena to jsi dobra, mě to dosti uklidnilo ☺️

Strana
z2