8. den po ket. Je někdo? Jaké máte pocity, apod.?
Ahoj holky, je tady nekdo jako já, 8. Den po ket? Jake mate pocity apod. Cekani na // je dlouhe. Ja uz zkouseka testovat a nic 🙄 tak si chci s nekym pokecat, kdo je na tom stejne ☺️
@alik20 Buď v klidu,je ještě brzo...😉Čekání je dlouhé ale dá se to vydržet...Jinak pocity zatím nijak výrazné,mám chutě jako před MS...Co teda mě trápí je hemeroid🙈🤦ten mám od prvního porodu...Chci fungovat,ale když začnu ,ozvou se vaječníky a musím si sednout- lehnout a dá to pokoj..Ale ten hemouš je 100% od to sezení nebo nevím....Zvláštní,mám sedave zaměstnání a tam jsem problémy nikdy neměla...Tak nevím..
To mě tedy vadí😀🙈
@worena cauky, no ka jsem 11 den a nic takze to nevyslo. A ted premyslim jestli jit na dalsi ket vubec vzhledem ke covidove situaci 🙄 jinak v lednu do prace no.
Hele hemeroid mam taky vnejsi 🤦 uz jsem s tim byla i u dr no je to na odstraneni, ale prej oirad praskaji stehy atd,. Lecba na dlouho. Tak jsem se zatim na to vykaslala. Pouzivas nejaky mastičky?
Ahoj holky, také čekám, jak dopadnu. 🙉🙈🙊
@alik20 ahojky, já jsem 10 den s děsny to čekání.
@blondys007 Ahoj to jsme dvě🍀🍀🙏🙏🙏Jsem dnes 7 den..
Tak holky uz jste testovali nebo se drzite? ☺️
@n_ikola Jsi dobrá že takhle testuješ...Já jsem tak jako bez chuti to zkoušet.Přitom jsme vlastně o den od sebe po transferu...Teda doufám že to dobře počítám...Já žádné špunění neměla a zatím ani nemám...Přitom se píše že hnízdění atd...Jinak břicho cítím dál a ta záda ,dnes se přidala prsa a plná brada beďarů....Tam nevím...🤔🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀😍
@blondys007 Tak jak jsi na tom?

@alik20 Já jsem,ale teprve od čtrtka🍀🙏💓😍