ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Ahojky, Daschi je mi to líto. Třeba to vyjde nyní. Vliv folikulostimulačních hormonů přetrvává až tři měsíce po podání. To znamená,
@dashi my jsme v práci takovej babinec a navíc tu se mnou dělá i segra, takže nemůžu veřejně říct, že jdu na operaci ☹ To by mamina měla špatný spaní 😢 Já to řekla jen jedný kamarádce, ale teď toho lituju. Ne že by to nějak roznášela dál, ale už jsem se doslechla, že mám problémy s otěhotněním, tak jak na tom vlastně jsem 😲 Docela mě to zarazilo, že něco málo řekla 🙂
čus zdravím..holky já dneska měla šílené sny ,že jsem se obarvila na blondýnu a vypadala jsem jako pako a pak jsem to házela rychle do hněda,abych mohla jít do práce,to mám z toho jak tady čtu vaše vlasy pak z toho mám stres noční 😀 😎,jo holky je to vždycky dilema ,,říct nebo neříct ,mě už se to tolikrát nevyplatilo 😖,jenže vědět by to vždycky někdo musel ,páč bych se sama nikdy nebodla 😕 😔 😝
Tak jsem dnes byla v Artu,malej málem Michálkovi zbořil ordinaci,jak tam lumpačil,hrozně jsem se styděla 😕
Dopadlo vše dobře a už mám doma i injekce,takže čekám na menz. a začínám se stimulací.
ahoj,holky já radši neříkám a jsem ráda,že se mě ani nikdo neptá.Ví o tom jen jedna kamarádka,který fakt můžu důvěřovat!..ale jinak to neví ani rodina.
Dneska mi Michálek volal,dárkyně má všechny testy v pořádku, čekáme na menzes a ona začne stimulaci na odběr,já přípravu na přijetí 🙂 a pak už to nějak dopadne!!!
budou nám slaďovat cykly,abysme to měly stejně..nebo spíš já o kousek dýl. Výhoda IVF s dárkyní,že já nemusím podstupovat stimulaci 😉
teď jen,aby přišlo vše tak jak má a hlavně,abych byla naprosto fit!!
budeš ve výhodě ,nemít stimulku ti závidim.. 😵 a to jako tej pani to jde z tvýho pojištění bo jak to je?
@lenkacar no taky jsem trochu ráda,že nemusím mít stimulku...když to tu čtu,tak kolikrát ani není co závidět 😖 IVF je hrazený pojišťovnou,ale my platíme odměnu dárkyni, "musíme" ICSI (u cyklu s dárkyní ho doporučují,i když má manžel spermio výborný..asi aby dostali víc peněz či co 😉 ), pak zmražení...no celkem nás cyklus s dárkyní vyjde na 40 000,-!!!...tak doufám,že to vyjde napoprvý, dojnou krávu doma nemáme 😀
já bych i pochopila,že se to musí platit, kdyby naše zdravotnictví neplatilo např.léčbu feťákům a to i opakovaně..to mě štve nejvíc. Myslím si, že by ze zdr.pojištění mělo být placeno rozhodně víc úkonů z oblasti reprodukční medicíny..takhle je to tu zavedený jako obrovský byznys..a to se mi fakt nelíbí 😠 Kdyby to aspoň zaručoval 99.9% úspěšnost,co? 😀
king jo přesně ,nějaký lepší % úspěšnosti ..no jo ,ale neni.. 😒 mě to tam přijde jak na běžícím páse ..,,no tak se povede příště ,, a kde na to máš vzít i těch blbejch 20tis. 😠 když je to normál postup ..ne_li když je třeba větší úkon,holky můžem se samy rozhodnout pro PK a nebo o tom rozhodne embriolog ,to by mě zajímalo moc
ahoj holky dlouho sjem tu nebyla, tak vám jen napíšu, že je to u nás nějaké divné. Byli jsme na ET 14.září testy byli pořád negativní a při poslední kontrole 1.10 ultrazvuk nic neprokazal a když jsem byla po menzes, tak naše šance uvadaly. Jenže od minulého čtvrtka bolení břicha a hlavně pocit na zvracení a špatně od žaludku celý večer. No a to že každý den spím tak dvě hodiny odpoledne ani nepíšu. Zítra jdu do Artu ráno na krev a pak na utz, tak třeba se dějí zázraky a právě my budeme mít to štěstí. Zítra dám vědět. čau snažilky 🙂
@baronek ahoj baronek, co si o tom myslíš? je to možný když 13den po ET přišel MS, abych byla těhotná, ježiš jak já bych byla štastná 🙂))))))))))))))
@baronek doktor Michálek mi řekl, že je to zvláštní, že mi nemá být z čeho špatně a břicho ač mě bolí není důvod???!!! věřím už čemukoli, tak uvidíme.

dashi a ted už je test čistej?