ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
čus dneska je mi už dobře,včera jsme to konečně s vladísem probrali a pomohlo mi to...
a co jak ti je?
já musim říct ,že pokud fakt nesnim nějakou šílenou kombinaci jako třeba včera ,zeleninový salát a na to pikao ,tak ani nezvracim..jak mi začne být blbě ,většinou mi pomůže se napít ..nealka prosím vás 😀
já mám dobrou kamarádku .. 😠 píšu jí včera ,mám depresi nemáš čas? a ona mi odepsala čas nemám ,dej si vaječnák..přijdu možná ve čtvrtek ..jo takhle to chodí ..a proto žádnou nemám ,nejsou mi k ničemu 😝 😀
ve čtvrtek je mi platná jak mrtvýmu zimák 😎 a ještě bude chtít chlastat
já jsem už zvyklá se ve všem plácat sama 😉
nechci aby to vyznělo ,že jsem smutná ..ne nejsem .. 😉 pomaličku se dávám do kupy 😉
včera jsem si koupila bylinkový čistící čaj a teď ho piju a je teda hnusnej 😀 ale rozhodla jsem se dodržovat zdravý životní styl a začínám tím čajem 😀
@lenkacar tak hlavně, že jste to vyřešili 😉 , já jsem měla dneska první kontrolu u svého gynekologa. Asi mě přeslechl, když jsem mu říkala, že jsem těhotná po IVF a když mi chtěl udělat stěr, tak mi říká "vy máte hrozný zánět, to musíme vyléčit" a já na to, to bude Utrogestan a on "a vy jste si ho nasadila sama?" Tak to jsem byla už trošku v šoku 😀 😝 . Z Atru neposílají asi žádné zprávy ošetřujícím doktorům 😠 . Tak mu musím ofotit, to co mám já. Jinak mi je dobře, jen ty ranní nevolnosti mě trápí 😝 a měříme užžžžž 12 mm 😀 .
holky, potřebuju tip na nějakou maličkost mamině pod stromeček, aby měla co rozbalovat. Máte nějakej tip???
@dashi to je mi líto,že to nevyšlo,tak třeba se to teď povede.Jihlavu bych asi nezkoušela,vím o dost lidech kteří si stěžují,z jedné známé si udělali pokusnou myš a stále jí dělali jenom inseminaci a stále nějaké operace,její manžel měl toho dost a dost se tam prý rozčílil a nejodnou to umělé šlo.Já sama bych raději volila něco jiného než Jihlavu.
já ještě u své gyn. nebyla,počkám a zajdu tam až po redukci,aspoň v tomhle počasí nemusím nikde běhat

@lenkacar no právě, ať z toho každej něco má 😀