ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Simi - no vida, tak to mám z tebe radost, proč čekat zbytečně další měsíce, už takhle je to celý hodně o čekání.... 😎
na konkurz si můžu vymyslet lůecos třeba zaplacenou dovku ..tim že se mi opozdila mrcha mi zase tohle neklaplo,jinak bych nastoupila avidělo by se bud těhu a nebo práce a takhle nic .lae dam si požadavek do školky na ústředí na nějakou pomocnici a uvidim třeba se mi někdy ozvou ..
jj holky diky moc nevedela jsem ze je v nemocnici gen, jinak do artu jdeme taky 🙂 pak za 8 dni....takze to pak nejak vyjde nejak na stejno s vysledkama
začínam špinit lehce zatim ,tak se to rýsuje na 1 -2týden v červenci 😉
Pri prvni navsteve v centru delaji taky krvni testy? na co jsou? a prohlizi i zenu?
pokud jsi 2až 4den menstruace naberou ti krev na hormonální profil a pohlavní nemoce a to i chlapoci na nemoce a jemu pak Spg a můžou i utz
utz tobě ,ne chlapovi 😀 😀 😀
😀 no to je jasny 🙂 a ak to nevyjde tak tam jdes dalsi cyklus na HP?
jojo ten HP se dělá pouze při menstruaci
tak ti můžou udělat to ostatní a chlapovi všechno 😉 ,je dobrý ho mít sebou
jo to je jasny , to jsme meli v planu (oba ), delal mi ho nedavo na gyn a rikal ze vse ok ale oni ho asi budu chtit...tak sjedu jeste jednou ...ale prave ty vymluvy :( ach joooo
já jsem díky artu na pracáku 😉
jak to?
samá kontrola a nevyšli mi vstříc no ...
kdybych měla normální průběh tak by se to dalo ,ale to bylo jedna potíž za druhou a samá kontrola co 14dní a už jsem se po 2,5měsících loučila .. 😉
tak to je blby no ale ono to asi nejde, no holt zatloukat a zatloukat, ale ne vzdy to jde 😀
myslíš že jsem řekla pravdu?to neřekla ,ale je zajímalo proč jsem pořád chtěla propustky a výměny a jinejm se to nelíbilo a bylo to hned ,stejně to tam nestálo za nic ,byla jsem tam akorát vynervená
jjv to ani nejde rict to mas padaka zaruceneho 😀 si myslim
náhodou to trpěli dost dlouho celé 2,5 měsíce 😀 😀 😀 😀 a pak jsem na ně marodila 5měs.
jak casto ...cca...za mesic jsi tam byla..ty jo z toho mam taky obavy
simi já jsem tak blbá výjimka že to je hrůza ...mnou se vůbec neřiď ..já neznám nikoho komu by se to tak sralo ..
:( ...jeeejeeejee, no snad to bude dobry a ty uz mas nejake mimi? nebo je to prvni...
simi hlavně je mi 37 a půl roku takže na mimino žádná prdelka když to nejde ,nemám čas...
aha no jo, kdyz to clovek ceka ceka a ceka a pak bum a nic...
kdyby mě nehonil čas asi bych to brala jinak,ale vnímám každý měsíc že je bv trapu a jak mi degenerujou vaja 😀 😀 😀
jj todle je hodne blby, ja kdybych vedela co bude asi bych na to vlitla driv
simi to všichni 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 to jsem zase zaperlila 😀 to asi kazdy by taklhle uvazoval, no urcite se to povede 🙂 dobre mysleni, nestresovat se ( i kdyz to nejde, ja vim )
simi to zvládnem nebo se nic

a rikas kam jdes? myslim ze ten zarok si vymyslis...na neco jineho, ja prave lamu hlavu co budu vymyslet...