ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
holky mě nějak bolí břicho ,mám 24 ,že by se na mě chystala MS? 😕 😠 tak to bude hustý,se nacpu něčim na spaní ,abych to přežila ,to ze mě vyjdou i játra
no najdi si nějakou zábavu ,vim že je to těžké ..ta nejistota ..víkend bude dlouhej ,ale byly oba silní ,to zvládne .. 😉
asi půjdu žehlit,začíná se to tady hromadit a pak už bude malej doma,zase tu bude veselejc,ten jediný a vy holky mě držíte nad voudou 🙂
hokly pěkný víkend a baronku pořádně to oslav 😀
Ahoj děvčata vy jste raní ptáčata ,to jsem nečekala že budu tolik dočítat.@lenkacar Děkuji za optání vyspinkala jsem se dobře. Také jsem koukala na "mladší o pár let "to bylo dobrý co udělali z dvou bezdomovců.Možná k tomu dospěju časem ,ale když jsem vyděla v artu dospávat slečnu s novýma prsama,další šla na zmenšení břicha a odsátí tuku.Přišlo mi to divné.My tam po ransferu ,je nám jedno ,že přibereme ,hlavně že bude mimi a oni trpí aby se líbily.Každý máme jiné priority
nejdřív mě teda napadlo jestli mu nedělají messa tesse,ale byl tam 2hodiny a to byly zvuky odsávání ..on se jim furt budil a byl hlučnej ..pak se tam má člověk vyspat po narkoze 😠
Ještě že mě ty hormony uspávají,jinak už bych šmejdila po dvoře a vymýšlela co budu dělat . S malými přestávkami na wc a jídlo jsem spala celý den.Takhle bych mohla vydržet pár dnů odpočívat.
já to vlastně měla vymyšlený ještě lépe ,probudit se až po porodu 😉
tak to jsi ospalče nekoukala ani na prostřeno co? škoda ,že skončily ty díly s tou Lídou ,ta je prostě boží .. 😀 😝 baketa .. 😀
@lenkacar doufám že to vydrží co nejdýl.Ono počasí také nic moc.Aspoň mě to neláká ven.Minule jsem lezla po zahradě a když už jsem tam byla tak jsem vždy něco začala dělat.Pak jsem si vyčítala že se to nechytlo kvůli tomu. Těhotenství prospat nechci, je to krásné,alespoň to moje bylo. Každé z vás bych tak pohodové těhu přála.
víš čim se tejram? piju tibetskou houbu ,to je houba ,která roste v mléce a dělá z něj kefír ..každej den si řikam ,že s ní někam šlehnu 😀 😝 ale když má ty zázračné účinky

@macinaz určitě to bude dobrý, ať už je pondělí a máš jistotu 😉