ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@ira13 asi něco podobného to bude ,je to na spousty věcí jako jsou cévy ,deprese,prostě nějakej detox..mamka mi to vnutila ,že to sama pije a já to mám dneska asi 13den ,pije se to 20 a 10je přestávka ,roste to jako pitomý ,nevim co s tim budu dělat..každej den to má jinou chut ,dneska to bylo docela dobrý,jindy bych s tim šlehla do hajzlu 😀 😝 .Jo Vladísové .. 😀
ježiši to je dneska televize ,to by se jeden posral ..ještě že má spousta holek mejdánky ,že se nenudí jak já .. 😝
@lenkacar Tyhle zdravé věci moc dobře nechutnaj.Neni rozdíl chuti podle mléka,nebo podle toho jak je to tam dlouho?To vypozoruj ať se nemusíš trápit. 😝 😝 Říkáš že hodně roste? To abys jí za chvíli zařídila vlastní pokojík. 😀 😀 Nebo to rozesílej kámoškám tady na koníku. Všechny se budou detoxikovat.
ale každej den jí to slibuju jak bude hnusná ..půjde .. 😀 😝
jdu si lehnout vladís tu podupává už mu asi vyrostla mrkev a nemůže sklízet 😖 to je hra ..achjo..tak pa
vladíse bych vyčistila klackem po palici jak mě sere s tou hrou .. 😠
@ira13 jo je to nějaká farma ,má 2,je to nějaký i obchodování ,já tomu nerozumim a ani nechci ,mě to přijde ujetý 😝 ,furt orá ,sází a sklízí..tuhle mu řikam ,,už to máš ,, a on ,,ještě ne ,to bylo před barákem a ted ještě za barákem,,a dalších 10min. u toho dřepí a já na stole oběd ,to by mě šlak trefil 😠
s timhle začal asi jak zjistili ,že se to nepovedlo ,asi si tim odvádí pozornost jinam,ale neni schopnej se od toho v minutě zvednout..nejhorší je ,že on už zná jen pc a,gauč a telku ,nevypadne z něj za celý den kloudný slovo ..to je holky teda stav .. 😠 už aby se dalo jezdit na chatu ,aby tam aspon přišel na jiný myšlenky při práci 😝
maci držím palíky na dnešní čutkovskou kontrolu 😵
Taky se přidávám k držení pěstí, tak to zvládni Maci 😉
@baronek tak je dobře ,že jsi neskončila na záchytce a štastně ses nám vrátila z tak báječné oslavičky 😵 fakt mě s tim sere čim dál víc ,včera jsem ho vyřvala před barákem a on řval že jemu vadí MK a já na něj řvala ,že mě vadí on celej a sklapnul ..na to už se nedalo nic víc říct že jo a na chatě něco chtěl a já uražená ..stejně se spolu moc nebavíme ..je to hnus ,jsem nějaká vyštavená na ultimo ..

@lenkacar jo jo vyčápla jsem tě. 😀 😀 😀 Řešily jste tam Vládíky .Já jsem myslela že jich moc není.