ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
tak já mizim..tak se tu opatrujte ..a zase večer a nebo zítra ,papa
ahojky zdravím všechny.
@lenkacar Leni, tomu nerozumím...přišla jsi o práci, ale chodíš tam??? 😕 To mi hlava nebere...Žádám vysvětlení! 😉
@baronek Tak někdy v červnu jsem sem přestala chodit, to jsem šla na první revizi. To bude tvůj první KET? Tak držím palečky, ať to vyústí v pozitivní test, prosperující těhotenství a krásné a zdravé mimčo. My tě pak s Len budeme následovat... 😉
Jinak mě je 30 let. Za 3 měsíce mi bude 31.
@barabasek to aby měl člověk nervy ze železa na všechny ty výsledky a hokus pokusy, což ?
Holky, nemáte některá z vás zkušenosti se štítnou žlázou? Náhodně mi dr. brala krev a vyšla mi snížená funkce a řekla, že by to chtělo přeléčit. Na netu jsem si zjišťovala, že to může způsobovat problémy s otěhotněním.
Tak já se jdu pomaličku chystat...ještě před tím chci zaskočit do krámu a koupit si ten lak na nehty se třpytkama, co se mi včera tak líbil. Udělat si trochu radost. 😉
Večer nakouknu..tak pá.

@baronek o sněhu nechci ani slyšet ,ráno jsem si vlasy umala a načesala a šla jsem ti poslat ten balíček a kdybys mě viděla jak jsem došla domu jako strašidlo..ty vločky byly jako blázen ,takový sedláci ..