ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
bar pořád mám sama málo 😀 😝 ,ještě se to nerozjelo ,ale chystala se na mě dobrý 4 dny .. 😠
zkoušela jsem si strašně pěknej hadr společenskej a zjistila jsem ,že jsem hrozná kojná..ty kozeny mě fakt lezou ven ze všeho a nic mě pěkně nesedí ..škoda 😝
jinak jsem koukala na fb na baronka jak se bavili na maturáku,je to takovej drobek vedle fandíka ..to já s vladísem jsme pěkný vedle sebe.. 😝
No manžel má balancovanou translokaci na dvou chromozomech. Vytváří 4 druhy embrií. Nerada se o tom bavim, protože je to něco, co jsem ani netušila že existuje, dokud jsme to nezjistili.....

@ira13 No může být i to, ale doufám že snad ne, to nevim co bych dělala 😀 Ale když jsem byla předtím na KET tak mi taky dávali 3, chytlo se jedno a po pár týdnech odešlo....Takže uvidím.