ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
maci tobě nezbylo nic v mrazu vid ,já to včera hledala ,myslím že ze 14ti jen 2 do bříška co?
prostě to zkusím no ..nijak zvlášt to řešit nemusim ,mám nárok na pracák a v plánu ket a kdoví jak to bude ,zase nechci někam lézt za každou cenu .. 😝
ahoj tinpeto prosím co je to za značku ART chtěla bych se taky přidat prosím odepiš mi ahoj ovulinka
tak vladís přijel večer z chlastačky jen jsem se zeptala jak se měl a co je nového ,stejně mi nic neřekl a nic nevim..prostě mlčí ,tak mu řikam co tam leze když stejně nic neví ..bože to je chlap tohle .. 😠 nesdílnej
žádná kuřba nebude 😝 taky smajlík vše vystihuje
řikam nic nebude .. 😠 jak se zvednu jde sem on ,to je jasný .. 😀 😝 neni čas sexovat

@macinaz co my všechno musíme zkusit pro miminko. Máš vždy 100% úspěšnost zahnizďování tak to příště vyjde. Dáš jen jednoho embrýska a bude to jistota. Zvládneš to jsi bojovnice.