ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
jdu koukat na telču ,tak pa ,možná si aspon šáhnu ..doufám ,že nedostanu přes pazourek 😕 😔 😀 😝
tak já jdu taky kouknout co dávaji v telce
koukam na novu 😉 maci já bych to neprodávala ,já jsem si to nechala jen uklidila ,měla jsem i lehátko,to jsem dostala k vánocům ,docela prekérka 🙄
Holky krásný den 🙂 jdu makat a večer jsem zpět 😀
tak jsem se baronku ptala kámošky jestli tě viděla a prej ne ..nechala si do papírů napsat 3vykřičníky ,že nechce PK.. a chce mrazit i 2jkový embrouše,kdyby jednušky nebyly ..
ahoj děvčata jaký byl výkend? Já hrůza Honzík od pátka do soboty zvracel,tak jsem se moc nevyspala, včera měl teplotu a prospal celý den s malýma pausama ,kdy jsem ho budila aby se napil. Dnes už je v pohodě,ale mě je divně,doufám že jsem to nechytla. 😝 😝
to jo ani ty teploty je tak nevyčerpají jak dospěláky ..a co ty? jak je?
ne že bych to taky neuměla 😀 😝 ale takhle ráno teda ne .. a přece si nerozbiju dveře že jo..má mu jednu plácnout po hubě a je ..
Ahoj holky, tak jsem dojela do práce, ale kdybych si vzala saně,byla bych na tom líp 😀 předpověď jim vyšla, sněhu je hafo a cestáři na všechno nestačí 😀
Ahoj ženy, jak je při pondělku? Tady je nádherně, svítí sluníčko, byla jsem před obědem na procházce..úžasný. Jinak víkend byl pracovní, proto jsem tu Leni nebyla..
@macinaz za jaký konkrétní úkony jste dali 70 tis.?? To je docela darda. Já jsem počítala kolik nás vyšlo IVF - bez cest, čistě jen injekce, zákroky - 20 tis. A to jsem si myslela, že to bude tak 10 - 15 tis.
Bohužel doteď se cítím trochu podvedená, jelikož nám Špička říkal, že PK nepotřebujeme a pak u pohovoru s embryoložkou jsem se během minuty měla rozhodnout jestli PK jo nebo ne, pořád mlela o tom, že je to větší šance a blá blá blá. Samo že jsem na to kývla, ale doteď se nemůžu zbavit pocitu, že jsem do toho byla vmanipulovaná - nesnáším, když se musím rozhodnout o něčem tak důležitém během minuty. Asi má z PK nějaké provize, jinak si to neumím vysvětlit.
@baronek no právě, že se platí o DOST navíc. Byla jsem na vážkách při rozhodování už jen z toho finančního důvodu, ale pak jsem si řekla, že tentokrát na peníze koukat nebudu a vsadím na "jistotu", jak nám bylo řečeno. Hlavně jsem byla zaražená z toho, že nám nikdo nic neřekl dopředu o tom, že se po OPU budu muset rozhodovat, zda PK ano či ne. Docela to na mě zapůsobilo blbě, když jeden říká, tohle nepotřebujete a pak druhý že je to přeci jen lepší. Nebyla jsem na tuhle alternativu vůbec připravená.
čus ..pk se platí no ..2700,-tušim..já už jsem tam, z těch cen blázen.. 😀 zdarvím kočky moje ..jsem se vám vrátila z města ..byla jsem si koupit náramek na ples
psala mi kámoška dneska byla na OPU má 6vajík..no tohle chci vidět jak to dopadne ..je to 2ivf.. 😠 a každopádně pk odmítla

@macinaz Můžu vědět kolik to tak stojí? Kdyby nám to nevyšlo ať vím kolik máme našetřit.