ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
chtěla mrazáčky víš .. 😢 no držím jí pěstě ..jinak dyt tady ten koník zase dneska nejede tak když jsem chtěla přijít tak jsem nemohla .. 😝
Ahoj Leni! 🙂
Jé soráč, já měla celou dobu na mysli ICSI metodu né PK. Máš pravdu..PK je 2700, ale ICSI je 8000,-!
čus zase to nejelo ..jo icsi 8tis. to jsme měli pokaždé .
já icsi měla taky a myslím, že je to lepší ....
my jsme to chtěli..měli jsme špatné sperma tak proto
nějaké problémy s přípojením...tak jsem si mezitím udělala kafe a pověsila voňavoučké prádlo.. 😉 dnes jsem měla uklízecí náladu.
Ahojky holky zdravím vás tu všechny po víkendu 😉 jsem se konečně dostala k pc a našla si chvíli nakouknout a dočíst kousek 😉 tam je dneska tak krásně, že se mi nechtělo ani domu 😵 ideální zima 😎
Já pořád čekam MS už třetí den a někde se toulá 😠 😠 jsem vysadila popvé tenhle měsíc od porodu Ha a koukám, že to mám nějaký rozhašený chjo a já na ní čekám hlavně z důvodu abych hnedka zavolala do Caru a naplánovali jsme Ketík asi fakt na ten březen už zkusíme ho 😖 njn ale s tímhle příspupem mojí MS ti bude zadlouho
😠
@jara No jako silně pochybuju když máme první mimčo z IVF, tak že by druhý šlo přirozeně a hnedka jak vysadím Ha abych dala tělu oraz před ketíkem březnovým 😉 na zázraky fakt nevěřím a iluze si nedělám už vůbec 😉 takže prostě jen tělo má zmatek po vysazení a co nejdříve dorazí 😉
jj Baronku přijde 😉 já jí i chci abych se pohla konečně někam dál 😉
holky, loučím se, zítra jsem tady jak na koni 😀 pokud tedy nezapadáme 😎
@baronek a jak to všechno bereš? Mě přijde že čím déle se snažíme, tím víc jsem s tím vším smířená a taková klidnější. Hlavně si myslím, že je lepší, když má člověk kvalitní vztah, než mít dítě s manželem na ránu. Pořád si to připomínám a jsem vděčná za mého chlapa. Nevyměnila bych ho za dítě ani za nic.

@lenkacar tak 6 vajec stačí, hlavně, aby se všechna oplodnila 😖