ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
já mám prednison brát jednu tabletu ráno 😲
@lenkacar no je pravda, že málokdo ho dobře snáší - někdo po něm přibere nekoho zas bolí hlava někoho jakoby zavodnatí prostě celkově je blbě snášenej ale zase je to individuální já brala jednu tabletu denně a nic mi to nedělalo 😒 ale co neni, tak může být v každým případě jsou to kortikoidy a to celkově neni vůbec nic dobrýho pro tělo 😠 njn ale co nám zbejvá ... 😒
@lenkacar určitě 5 mg víc se snad ani nedává obzvláště na tohle 😉 si pamatuju že v nemocnici když jsem byla na průchodnosti vejcovodů, tak jsem tam ležela s paní co jí právě vybrali kvůli rakovině celej spodek ☹ a kecaly jsme a ta měla problémy se štítnou žlázou i a brala ten nejsilněší Prednison 6x denně 1 tabletu ale byla úplně zhuntovaná protože jí to působilo další zdravotní problémy a prej jednou za 3 měsíce jí ho musí postupně vysadit aby se ty orgány alespoň trošku zregenerovali a pak zase posupně zase ty dávky 😒 mi jí bylo hrozně líto ....45 let paní a moc hodná ☹
chvíli to vydržim brát ,ale dlouhodobě ne ..jenže ta injekce má účinost 2měs. co jsem koukala na netu a nevim jestli to mimina nevzdali kvůli skončení působnosti injwekce ,z toho trofoblastu vzniká placenta .. 😕
Takže vlastně je to vyšetření na nic,v artu ho ignorujou a vám skoro všem pomohlo k otěhotnění.Je jedno jestli je to psychycké nebo ne když to pomůže zkusíme to. 😀 i tu gumu přežijem 😝 😝
@ira13 ta guma je mazec 😀 jako já jsem za celej svůj život měla jen dva chlapi - bejvalýho od 18cti njn to bylo pro oba dva tenkrát poprvé 😀 a pak mýho manžela který je dárce krve takže jako k žádnej gumě nebyl ani důvod nikdy a najednou půl roku s gumou 😀 já to neuměla ani nasadit 😎
Jj ale shrnula jsi to dobře přesně tak 😉
já teda nevim ,ale cokoliv se týká mého podvozku v souvislosti z doktorama mi teda příjemný neni
asi si od kontroly nasadim zase prednison na chvíli
hele a ten prednison berete i jako počas těhu?

@baronek když nemáš alergii tak asi jo ,v případě alergie bych řekla ,že je třeba delší doba